Gode takter av Vetle og Eirik i Vårløpet til Bækkelagets

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 31. Jan 2015

Publisert 9.mai 2010

På tross av kollisjon med Holmenkollstafetten klarte Bækkelagets Spkl. å samle over 350 løpere til sitt vårløp. Blant disse fant vi seks ullensakerløpere. Som så ofte før var det Vetle som viste de beste taktene, og selv om han denne gangen valgte å løpe i seniorklassen fikk han en god plassering. Han løp litt ujevnt og fikk tidstap på flere strekk, men passerte likevel mål kun 3:14 etter vinneren, Mattias Karlsson. Gledelig var det at Eirik nå begynner å vise tenner. Han endte på plassen bak Vetle.

Sondre begynte også å røre på seg etter et skadeavbrekk, og ble nr. 2 i en tynt besatt H17-18-klasse. Som ofte før når Bækkelagets arrangerer, var det delvis krevende orientering, og da kommer Trine til sin rett. Hun endte kun 3:32 bak sterke Eva Lill Kvisle i D40 og ble nr. 3 i klassen. Tredjeplasser ble det også til Synnøve og Tiril.