Brage vant Folloløpet

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 7. Jun 2009

Første gang publisert 7.juni 2009

Folloløpet i Drøbak søndag 7.juni 2009 hadde fått status som Trimtexcup, og trakk derfor 450 løpere. Juniorklassen hadde likevel kun 5 deltakere, og av dem viste Brage seg som den beste. I Trimtexcupen med langdistanse og fellesstart sto Vetle Christiansen, Gjerdrum for den beste raumarprestasjonen ved å vinne H13-14. Sondre kom seg ikke med toget i sin klasse, og endte til slutt på 9.plass.

Brage løp gjennom løypa i brukbar fart, men måtte tåle til sammen 4 minutters bom. Han vant likevel H17-20 med klar margin.

I Trimtexcupen fikk løperne løyper som var lenger enn de noen gang før hadde løpt. Ettersom det var fellesstart, var det laget spredning med en sommerfuglvariant. Men denne fungerte nesten mot sin hensikt i H15-16, ettersom fire av de antatt mest løpssterke guttene fikk samme variant. Sondre kom ikke med i denne køen, og kom aldri med i kampen om de beste plassene. Dette bør kretsen lære av, og gjøre forandring på neste sesong.

Tiril ble nr.8 i D11-12