Topplasseringer i det spanske mesterskapet

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 28. Mar 2008

Første gang publisert 28.mars 2008

I byen Calasparra 8 mil innenfor den spanske middelhavskysten ble det spanske mesterskapet i orientering arrangert i påsken. Familiene Kamstrup Hovind og Ruud Bråten hadde lagt sin påskeferie hit, og det endte opp med en rekke gode plasseringer. Best plassering fikk Kari og Eirik med 2.plasser sammenlagt.

Første distanse var langdistanse som ble arrangert langfredag. Vetle løp inn til en sterk 2.plass i H18A. En plass og tolv sekunder bak kom Eirik . Kari slo til med 3.plass i D50. Sondre løp inn til en flott 5. plass i H16. På andreplass i denne klassen finner vi også Gjerdrums Eskil Kinneberg. Godt løp også av Turid som ble nr. 5 i D16. Klubbvenninnene i Raumar Oda Wennomo og Trine Breen vant denne klassen dobbelt. Trine ble nr.6 i D35, mens Tiril klarte 9.plass i D12A. Tron Erik ble nr 11 i H50 og Terje nr.25 i H45. Anne ble disket.

Lørdag formiddag var det stafett. Her ble det to seire og en rekke andre gode plasseringer. I junior herrer, vant Eirik og Vetle sammen med Eskil Kinneberg. Seier ble det også i junior damer der Turid løp etappen mellom Oda Wennemo og Trine Breen. I kvinner senior kom Annes lag et sammensatt lag fra tre nasjoner på 5.plass. I gutteklassen ble Sondre nr. 3 med et sammensatt Raumar/Fossum-lag. I herrer veteran, ble Terje nr.12 sammen med Ståle Sønsterudbråten og en latvier.

I sprinten lørdag ettermiddag var det kun seniorklasser. Her stilte Eirik og Vetle til start. I gamlebyen i Calsparra klarte de henholdsvis 29. og 49 plass av de 128 deltakerne.

1.påskedag fortsatte mesterskapet med mellomdistanse. De gode plasseringene fortsatte også. Kari vant D50 og alle de tre barna hennes fikk 2.plasser. Turid ble nr.2 i D16 og Anne i D20. I H18A sikret Eirik seg 2.plassen, mens Vetle ble nr.13. Trine løp inn til en 4.plass i D35.

Sammenlagt etter langdistanse og mellomdistanse finner vi Eirik og Kari på hver sin 2.plass, mens Turid og Vetle begge ble nr.4.