Gode nattløp av Vetle og Anne

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 5. Apr 2008

Første gang publisert 5.april 2008

Som en del av AOOK’s juniorsamling i Østfold, deltok tre av våre juniorer i Fredrikstad SK’s tradisjonelle nattløp Nattsvermeren. Vetle hang med teten i 6 km-løypa helt til 15.post, og endte på en fin 9.plass. Anne ble nr.9 i 4 km-løypa etter et jevnt og godt løp. Eirik brukte løpet som langtur, og fikk resultat deretter. Løpet ble arrangert med fellesstart i hver løype og ble derfor fin trening foran Tiomila.

Vetle kom godt ut, og hang med teten i helt til 15.post. På vei til 16. ble han litt for selvstendig, og mistet teten. Han endte likevel på en fin 9.plass kun 2 minutter bak klubbkameraten Eirik Rustad, som vant 6 km-løypa. Eirik hadde bestemt seg for å bruke løpet som langtur, og hadde selvdisiplin nok til ikke å la seg rive med.

I 4 km-løypa gikk det svært fort til 1.post, og Anne måtte slippe teten med en gang. Hun lot seg likevel ikke stresse, men løp jevnt og sikkert uten store feil og endte på 9.plass.