Eirik og Silje vant KM-mellom

Postet av Asle Jahren den 18. Aug 2008

Første gang publisert 18.august 2008

Ullensaker OL fikk to kretsmestere da Fet OL arrangerte KM i mellomdistanse fra Hvaltjern. Eirik vant H17-18 og Silje vant D19-20. Raumar dominerte KM ettersom også Magne Haga, Line Maria Melby Haugen og Eirik Rustad ble kretsmestere. Løypene i Fet virket enkle, men det viste seg at terrenget skilte godt likevel.

Eirik var tilbake etter skade, og gledet seg til å konkurrere. Konkurransepausen hadde ikke forstyrret ham nevneverdig, for han løp både fort og sikkert gjennom løypa si, og vant klart foran David Gottfridsson og Hans Kristian Andreassen Moe. Også Brage og Sjur løp gode løp og endte på henholdsvis femte og sjetteplass.

Silje viste styrke ved å vinne D19-20 på tross av to og et halvt minutt bom på sjuende post. Siri Vilberg fra Lillomarka endte kun 21 sekunder bak Silje. Anne bommet litt på første post, men løp deretter jevnt og sikkert og sikret seg en fjerdeplass.

Turid løp inn til en fin femteplass i D15-16, men var ikke fornøyd med annet enn plasseringen. Sondre løp godt i H15-16, men var litt uheldig i sekundstriden, og endte nede på 8.plass. Synnøve løp nesten på nivå med de beste i D13-14 på alle strekk så nær som ett. Her tapte hun ti minutter. Når hun klarer å få ryddet bort slike store feil, kan det bli riktig morsomt.