Eskil Kinneberg nr.4 i NM-lang

Postet av Asle Jahren den 9. Sep 2016

Første gang publisert 9.september 2016

Eskil ble beste raumarløper i NM-langdistanse ved Bodø torsdag 8.september. Han løp en god langdistanse og ble nr.4 kun 4 minutter bak gullet som gikk til Olav Lundanes. Sterkt løp også av Anders Haga som ble nr.7 i H17-18E. I denne klassen gikk seieren til Kasper Fosser. Silje ende helt nede på 14,plass etter både bom og overtråkk.Dameklassen bele vunnet av Anne Margrethe Hausken Nordberg.

Eskil løp meget solid og gjorde kun små feil, men med ørlite lavere fart gjennom terrenget enn løperne foran holdt det likevel ikke til medalje. Eskil bør likevel være fornøyd etter en god konkurranse. Nesten nøyaktig samme beskrivelse kan settes på Anders løp som endte med 7.plass i H17-18E.

Silje både løp og orienterte litt saktere enn de beste, men var likevel med i kampen om å bli blant de seks beste ved passering stadion. På den lille sløyfa som kom etterpå gikk det skeis. På 12 post pådro hun seg en bom på 2:30 og litt seinere tråkket hun over. Nå blir det spennende om hun kan løpe resten av NM.