19 og 36.plass i NM-sprintstafett

Postet av Asle Jahren den 27. Mai 2018

Første gang publisert 27.mai 2018

Foto fra arrangørens hjemmeside

Raumar ledet stafetten fra start, og gjennom de to første etappene, etter å ha toppet laget. Siden datt som ventet, laget litt gjennom feltet og ble nr.19. Vant gjorde Nydalen SK. Raumars andrelag ble nr.36.

Silje med startnummer 24 knallet til fra start, gjorde det enkel, og var stort sett først. Hun vekslet 26 sekunder foran lag nummer to som var Halden SK. Hedda på andrelaget gjorde også en brukbar etappe, og vekslet på 17.plass, 3:10 bak Silje.

På andre etappe fulgte Anders Haga opp med et godt løp, og holdt Raumar i tet. På de to neste etappene var det ikke like gode løpere, og det var spennende å se hvor laget skulle ende til slutt.

Mens de beste klubbene gjorde opp om medaljene, som gikk til Nydalen, NTNUI og Bækkelagets SK, tok Øistein Fagerli Næss og Kristine Eide Rapp Raumar gjennom sine etapper til en 19.plass totalt. Raumars andrelag ble til slutt nr.36.