Tiril på 6.plass i natt-NM

Postet av Asle Jahren den 19. Sep 2015

Publisert 19.september 2015

Bilde fra arrangementets hjemmeside

Tiril løp inn til en flott 6.plass da Raumar arrangerte natt-NM fra Allergot ungdomsskole fredag kveld og natt. På tidlig startnummer ledet hun klassen helt til seedet gruppe kom. Hun endte til slutt på 6.plass åtte minutter bak vinneren Tilla Farnes Hennum. Også Magne Haga fra Holter løp godt. Han ble nr. 4 i H17-18E. Løypene som var lagt av Sondre og Vetle skilte godt.

Tiril ble en av de utøverne speaker nevnte flest ganger i løpet av kvelden. Hun startet på et ganske tidlig startnummer, løp sikkert og godt, og tok en overlegen ledelse da hun passerte målstreken. Det var et av sesongens beste løp. Etter målgang gikk det lenge før det kom noen løper som slo henne. Hele tiden fram til hun ble slått, målte speaker løperne opp mot ledende Tiril.

Kveldens løypeleggere var Sondre og Vetle. det viste seg at de hadde lagt krevende nattløyper som virkelig skilte klinten fra hveten. Dette var til stor glede for de teknisk beste løperne, men fortvilende for mange andre. Det utrolig våte terrenget gjorde at løpstidene ble litt drøye, men det var det vanskelig for løypeleggerne å ta høyde for