Hedda nr.17 i Hovedløpet

Postet av Asle Jahren den 7. Aug 2016

Første gang publisert 7.august 2016

Hedda løp enda bedre på langdistansen enn på sprinten dagen før. Hun løp inn til en 17.plass på Hovedløpets langdistanse. Gaute endte på 53.plass i sin klasse. Alle de andre raumarløperne gjorde gode løp, og best av dem ble Kristine Eide Rapp med 5.plass i D15.

Hedda åpnet med å bomme på første post, men unngikk det helt store tidstapet. Det ble litt ujevn løping med flere småbommer, men siden det gikk fort, holdt det likevel til en fin 17.plass. Klassen hennes, D16, ble vunnet med utklassingsmargin av Ragne Wiklund fra Nydalens SK:

Også Gaute innledet med bom, og hans bom ble stor. Han pådro seg flere småbommer og en stor bom til et godt stykke ut i løypa, og endte på 53.plass i H14. Klassen ble vunnet av Kornelius Kriszat-Løvfald, Nydalen SK, som også vant sprinten på lørdag.

Kristine Eide Rapp fra Gjerdrum løp et solid løp, der hun styrte unna de store bommene, og løp inn til en strålende 5.plass i D15. Tvillingsøster Hanne endte på en fin 11.plass, mens Jenny Baklid fra arrangørklubben vant.

De tre gjerdrumsløperne i H15 løp jevne gode løp, og endte på henholdsvis 13., 19. og 23.plass. Klassen ble vunnet av Bendik Eliassen fra Fredrikstad.

I D14 ble Pernille Sønsterudbråten nr.16. Morsomt at datteren til Ullensaker o.-lags tidligere toppløper Astrid Kravdal, Kristine, ble nr 2 i denne klassen. Vant gjorde Oda Scheele fra Nydalens SK.