Arkiv


 • Silje på andre i Vårspretten

  Silje på andre i Vårspretten

  Silje avsluttet sin lille norgesturné med en ny strek plassering, da hun ble nr.2 i Vårspretten. Solid løp også av Gaute som ble nr.15 i H16

  Les mer
 • Lyst til å lære orientering?

  Lyst til å lære orientering?

  Bli med på orienteringstrening for nybegynnere og rekrutter 8-12 år! Vi starter mandag 9 april 2018.

  Les mer
 • Silje får løpe sprint i EM

  Silje får løpe sprint i EM

  Tirsdag kveld kom sprintuttaket til EM i Sveits. Etter sin tredjeplass i kvalifiseringen fikk hun plass på laget. Derved er hun løpe minst to distanser under mesterskapet, mellomdistanse og sprint.

  Les mer
 • Silje på tredje i EM-kval sprint

  Silje på tredje i EM-kval sprint

  Det siste EM-uttaksløpet som var uttak til sprintøvelsene gikk på Akershus festning tirsdag 10.april 2018. Silje løp inn til en tredjeplass 19 sekunder bak Sigrid Alexandersen som vant. Vetle ble nr.13 i herreklassen, 26 sekunder bak vinneren Jon Aukrust Osmoen.

  Les mer
 • God sprint av Hedda i OCC 2.løp

  God sprint av Hedda i OCC 2.løp

  Oslo City Cup’s andre løp gikk fra Akershus festning tirsdag 10.april 2018.

  Les mer
 • Silje tatt ut til mellomdistanse i EM

  Silje tatt ut til mellomdistanse i EM

  Rett etter søndagens langdistanseuttaksløp kom laguttaket til skogsdistansene i EM i Sveits 6.-13.mai. Silje får løpe mellomdistanse, og er reserve på langdistansen. Vetle er 2.reserve på herrenes mellomdistanse.

  Les mer
 • 5. og 6.pl i EM-kval lang

  5. og 6.pl i EM-kval lang

  Silje ble nr. 5 og Vetle nr. 6 da det andre uttaksløpet til EM ble arrangert på Kråkerøy søndag 8.april. Løpet var langdistanse og ga ikke full klaff for noen av de to.

  Les mer
 • 5.plasser i NC/EM-kval

  5.plasser i NC/EM-kval

  Både Vetle og Silje løp inn til 5.plasser i EM-kvalifiseringsløpet på mellomdistanse på Kråkerøy utenfor Fredrikstad. Klassene ble vunnet av henholdsvis Gaute Hallan Steiwer og Marie Olaussen. Med fredrikstadløpere i teten i begge klassene, får uttakskomitéen utfordringer. Løpene teller også i Norgescupen.

  Les mer
 • OCC første løp på Aker brygge

  OCC første løp på Aker brygge

  Årets første Oslo City Cup-løp gikk på Aker brygge tirsdag 3.april med over 650 deltakere.

  Les mer
 • 2.plass til Anna på Fanø i påsken

  2.plass til Anna på Fanø i påsken

  Tradisjonen tro reiste familien Austad/Sveen til Danmark i påsken. De fikk slåss med både snø og vind «i klitterne» den første dagen, men sola kom på plass de to siste dagene. Sportslig ble det en suksess med Anna på andre plass og Stine på tiende.

  Les mer
 • Silje vant i Uddevalla

  Silje vant i Uddevalla

  Silje vant etter en spennende sekundstrid på mellomdistanse i Herrestadsfjället i Uddevalla første påskedag. Vetle var ikke stort dårligere med en andreplass i herreklassen, der Eirik førøvrig ble nr.7.

  Les mer
 • Öjetrampen på hardt underlag

  Öjetrampen på hardt underlag

  Påskeaften formiddag prøvde fire ullensokninger seg i Öjetrampen. I vakkert solskinn og i nærmest snøfritt terreng tok de seg gjennom langdistansen. Tele i bakken gjorde at det ble harde slag for beina.

  Les mer
 • Stipend for utøvere i UOL

  Stipend for utøvere i UOL

  Alle utøvere som er medlem av UOL kan søke om økonomisk støtte på dokumenterte utgifter for 2017 og som ikke dekkes gjennom Raumar. Søknadsfrist er 1.mai 2018.

  Les mer
 • Informasjon Rekrutt-trening 2018

  Informasjon Rekrutt-trening 2018

  Hei Alle sammen! Nå starter snart orienteringssesongen 2018. På tide å tørke støv av kompasset og komme seg ut i skogen!

  Les mer
 • Litt opp og ned for Gaute i ski-o

  Litt opp og ned for Gaute i ski-o

  Lørdag 20.januar deltok Gaute i Hovedløpet i ski-o på Lygna uten den helt store suksessen. Dagen etter kom han inn til en fin 9.plass i ski-o-løpet som ble arrangert i forbindelse med NM-senior/junior.

  Les mer
 • Tre 7.plasser til Vetle

  Tre 7.plasser til Vetle

  Nordmarka Ski-O arrangerte tre konkurranser på tre dager på Natrudstilen. Mellomdistanse lørdag formiddag, så fulgte nattsprint lørdag kveld og jaktstart på bakgrunn av sprinten søndag formiddag. Vetle ble nr.7 i alle konkurransene.

  Les mer
 • INNKALLING TIL ÅRSMØTE FOR 2017

  INNKALLING TIL ÅRSMØTE FOR 2017

  Det innkalles med dette til årsmøte mandag 29.januar 2018 Sted: Hovin gård Tid: kl. 19.00 Oppdatert med Årsmelding

  Les mer
Powered by: Bloc