Vetle på sjette i Blodslitet

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 18. Okt 2009

Første gang publisert 18.oktober 2009

Vetle løp inn til en fin 6.plass i Blodslitet lørdag 17.oktober. Han spurtvant en gruppe på fem løpere som kom inn tre og et halvt minutt etter tetgruppa anført av Ulf Forseth Indgaard som vant H17-20. Vetle ble derved 3. beste nordmann i feltet. Eirik som løp på tross av et ferskt håndleddbrudd kom i mål til en fin 31.plass idet 118 mann store juniorfeltet. Sondre ble nr. 18 i H15-16 som talte 96 løpere.

Vetle kan etter dette løpet oppsummere sesongen med en 6.plass som 3.beste 19 åring i norgescupen 2009. Så blir det spennende å se hvilken linje NOF legger seg på ved uttak til neste års juniorlandslag. Finner de en plass til Vetle på dette laget? En annen sterk aspirant til laget er klubbkamerat Eskil Kinneberg som kom på plassen etter Vetle i Blodslitet.

Årets utgave av Blodslitet ble en massemønstring i fint solskinn, i løyper som passet godt for dem med god løpsstyrke. I juniorklassene ble det reelle norgescupfinaler med de aller fleste på plass, mens seniorklassene kun hadde noen få av de beste på plass. Dameklassen ble nærmest en parodi, og de eneste som ga vinneren Anne Margrethe Hausken noe som lignet på motstand var fire utenlandske løpere.