Sondre løp seg opp til andre

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 6. Apr 2008

Første gang publisert 6.april 2008

Vestfold 2-dagers fortsatte med jaktstart søndag 6.april. Sondre fortsatte sin sterke løping ,og løp seg opp en plass i jaktstarten. Det vil si, i selve konkurransen holdt han plassen sin, ettersom lørdagens vinner Dag Lofthus ikke stilte til start. Likevel en flott prestasjon av Sondre.

Sondre åpnet sitt løp meget sterkt. Helt alene holdt han høy fart og prikket inn de fem første postene. Så gikk det litt saktere en stund, uten de helt store tabbene, men nok til at han på 13.post ble hentet av Anders Bjergaard. På neste post kom også Fredrik Raastad opp. Disse tre løp så i høy fart gjennom resten av løypa, men i spurten viste Sondre hvem som var sjefen. Han regelrett knuste de to konkurrentene på oppløpet. Det endte altså med en strålende andreplass bak Håvard Haga, som holdt unna i tet.

Turid startet ikke, men Magne Haga holdt unna i H14 og vant, Mari Vegheim fikk dagens beste tid i D13 og løp seg opp til 2.plass sammenlagt, Oda Wennemo løp seg opp fra 7. til 5.plass i D16 og Eskil Kinneberg forsvarte sin 2.plass fra lørdag.