Sondre nr.3 i Gromløpet

Postet av Asle Jahren den 1. Mai 2008

Første gang publisert 1.mai 2008

Sondre innledet kvalik-løpene til interkretskampen med en sterk 3.plass i Gromløpet, som Lillomarka arrangerte på Bygdøy torsdag 1.mai. Sondre løp fort, og pådro seg en to minutters bom på 5.post. Resten av løypa var han best av alle. Synnøve vant D13-16C, og er nok snart klar for enda mer krevende løyper.

I D15-16 fikk Turid en fin plassering på tross av 5 minutters bom på 1.post. Det var mange andre som også bommet, så det endte med 12.plass. Tiril fikk ikke helt flyten, men ble nr.13 i D11-12. Fine plasseringer fikk også Trine og Terje.

I tillegg til Sondre var det flere andre løpere fra Raumar som meldte seg på i kampen om plasser på AOOK’s lag til interkretskampen. Det gjelder Magne Haga, Vetle Christiansen, Eskil Kinneberg, Håvard Haga, Line Marie Haugen Melby, Oda Wennemo og Trine Breen.