NM-bronse til Anders på mellomdistanse

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 7. Jan 2015

Publisert 15.september 2012

Anders ble bronsevinner i NM-mellomdistanse i Maridalen. Etter et nesten perfekt løp hadde han bare Håkon Westergård og Mathias S. Lillevold foran seg på resultatlista. Kongepokalvinner i dameklassen ble Mari Fasting. Silje ble nr.7. I herreklassen var det Hans Gunnar Omdal som vant pokalen. mens Vetle ble nr.13 og Eirik nr.23. Raumar fikk en bronsemedalje til ved Magne Haga.

Gratulerer med bronse Anders!

Anders la ut i et voldsomt tempo, og fikk en liten sving mot andrepost. Etterhvert fant han flyten, og den holdt hele løypa gjennom. Det ble en av karrierens beste konkurranser, og ble verdsatt med en bronsemedalje i H19-20. for familien Vister ble det en stor dag, for storebror Martin Vister vant bronse i herreklassen. Underveis ble det så mye spenning at pappa Sigmund måtte ta en pause fra speakertjenesten. Sondre havnet litt lenger ned på lista i H19-20.

I dameklassen løp Silje et nytt solid løp. En liten feil inn mot 10.posten kostet et minutt, og satte henne ut av medaljekampen. Det ble en sjuendeplass til slutt. Mari Fasting vant foran Tone Wigemyr. På tredjeplass kom dagens overraskelse. Siri Ulvestad har nesten ikke vært å se i orienteringsløypene de siste årene, men viste at hun fortsatt har potensial til å bli en av de aller beste.

Eirik løp et solid løp nesten uten feil. Bare veivalget til 20.post ga et markert tidstap. Farten var høy fra begynnelsen, men han ble sliten og tapte litt på farta mot slutten av løpet. Alt i alt et godt løp som ga 23.premie. Vetle dro på en bom allerede på første post. Resten av løpet løp han jevnt og sikkert, og vant 13.premie. Hans Gunnar Omdal var klart best, og vant en fortjent kongepokal.