Vetle på tredje i IFK Göteborgs Vårtävling

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 23. Jan 2015

Publisert 10.april 2011

Vetle viste gode takter på IFK Göteborgs Vårtävling lørdag 9.april. Stinn i beina av trening i göteborgsskogene på fredag løp han inn til en sterk 3.plass kun 35 sekunder bak vinneren Bjørn Ekeberg, Tyrving. På plassen i mellom plasserte Eskil Kinneberg seg. Eirik ble nr.11 og Torben nr.12. Sondre ble nr.4 i H18E, mens Silje som fortsatt løper for Sävedalens AIK vant dameklassen.

Ettersom de norske løpene som skulle vært arrangert i helgen ble avlyst, reiste det en solid tropp med romerikinger nedover til Göteborg denne helgen. Raumars seniorer og juniorer benyttet helga både til trening og konkurranser. De hadde i samarbeid med IFK Göteborg leid seg inn på roklubbens klubbstuga, og fikk trent mye o-teknikk. Men selv med mye trening i beina, ble det brukbare resultater på lørdagens mellomdistanse.

I tillegg hadde fire fra familien Ekroll Jahren tatt turen til Göteborg. Silje ønsket å konkurrere med sine klubbvenninner i Sävedalens AIK. På lørdagens mellomdistanse satte hun dem på plass alle sammen.