Arkiv


 • Gaute og Stine med hver sin seier

  Gaute og Stine med hver sin seier

  Gaute og Stine vant hver sin klasse i Langtur’n som Eidskog O-lag arrangerte fra Matrand søndag 29.oktober.

  Les mer
 • Stine nr.4 i Huldertrampen

  Stine nr.4 i Huldertrampen

  Stine løp inn til en fin 4.plass i sin klasse i Huldretrampen som ble arrangert fra Rokosjøen i Løten lørdag 28.oktober.

  Les mer
 • Hedda på 21.plass i Blodstlitet

  Hedda på 21.plass i Blodstlitet

  Hedda gjorde det best av ullensakerløperne da Blodslitet ble arrangert 21.oktober.

  Les mer
 • Stipend for utøvere i UOL!!

  Stipend for utøvere i UOL!!

  På grunn av den gode økonomiske situasjonen i UOL, har styret vedtatt at alle utøvere som er medlem av UOL kan søke om økonomisk støtte

  Les mer
 • Rondslitet 2017

  Rondslitet 2017

  I strålende høstvær ble Rondslitet arrangert i Hov i Land lørdag 14.oktober.

  Les mer
 • Raumarkarusell - Nattløp

  Raumarkarusell - Nattløp

  Det siste løpet i årets Raumarkarusell arrangeres som nattløp på Jessheim onsdag 11/10-17. Start mellom 19.00-20.00.

  Les mer
 • Norge sprintet til 2. og 4.plass

  Norge sprintet til 2. og 4.plass

  Norge hevdet seg plutselig i sprintstafett, da verdenscupsesongen ble avsluttet i Grindelwald søndag 1.oktober. De norske lagene løp inn til 2., 4, og 7.plass. Silje imponerte med nest beste etappetid på sin sisteetappe.

  Les mer
 • Silje på 25.plass i WorldCup sammenlagt

  Silje på 25.plass i WorldCup sammenlagt

  Når årets verdenscup i orientering ble summert opp etter verdenscupfinalen lørdag 30.september var det Tove Alexandersson og Matthias Kyburz som toppet listene.

  Les mer
 • Kyburz og Alexandersson vant finalen og sammenlagt

  Kyburz og Alexandersson vant finalen og sammenlagt

  Verdenscupfinalen gikk over mellomdistanse i Grindelwald lørdag 30.oktober. Matthias Kyburz og Tove Alexandersson vant både finalen og verdenscupen sammenlagt. Begge vant finalen i utklassingsstil.

  Les mer
 • Sveitserne best i Grindelwald

  Sveitserne best i Grindelwald

  Verdenscupfinalen i Grindelwald i Sveits ble innledet med langdistanse. Seirene gikk til Kyburz og Roos, mens Vetle ble nr.41 og Silje nr.21.

  Les mer
 • Ferdighetsmerket i Orientering 2017

  Ferdighetsmerket i Orientering 2017

  Mandag 18/9-17 var det merkeprøver for rekrutter fra A-brua i Gjerdrum. Fra Ullensaker o-lag var det 19 utøvere som tok ferdighetsmerket denne kvelden:

  Les mer
 • O-sprint på Tusenfryd

  O-sprint på Tusenfryd

  Ås IL arrangerte søndag 17.september Trimtex Cup finale og kretsløp sprint i fornøyelsesparken Tusenfryd. Her fikk løperne prøve seg i bratte trapper og på asfalterte stier mellom attraksjonene.

  Les mer
 • O-løp mellom golfbane og motorvei

  O-løp mellom golfbane og motorvei

  Østre Greverud Idrettshall var utgangspunktet da Kolbotn og Skimt OL arrangerte «Høstløpet 2017» 16. september. I knudrete stirikt nærterreng fikk løperne testet o-teknikken sin.

  Les mer
 • Vetle og Silje klar for verdenscupfinalen

  Vetle og Silje klar for verdenscupfinalen

  Norges Orienteringsforbund offentliggjorde 13.september lagene til verdenscupfinalen i Grindelwald i Sveits 29.september - 1.oktober. På laget finner vi både Silje og Vetle. Eirik Kamstrup Hovind er reserve.

  Les mer
 • Raumar nr.11 i NM-stafetten

  Raumar nr.11 i NM-stafetten

  Med Vetle på siste etappe løp Raumar inn til 11.plass i NM-stafett. Vant gjorde Halden SK med Eirik Kamstrup Hovind på første etappe. Halden SK vant også i dameklassen, der Raumar med et reint ullensakerlag ble nr 38.

  Les mer
 • Vetle på sjuende i NM-mellom

  Vetle på sjuende i NM-mellom

  Bommen på 4.post kostet Vetle en medalje i NM-mellomdistanse lørdag. Resten av løpet var av ypperste klasse, og han endte på 7.plass, plassen foran Eirik Kamstrup Hovind. Vant gjode Olav Lundanes. I dameklassen vant Marianne Andersen. Silje ble nr.9.

  Les mer
 • Vetle på 5.plass i NM-lang

  Vetle på 5.plass i NM-lang

  NM-lang ble arrangert fra Rokke i Østfold torsdag. Vetle løp et meget sterkt løp, og endte på 5.plass. Eirik fulgte opp med en fin 10.plass. Silje løp et løp uten postbom og ble nr.7 i dameklassen. Norgesmestre i de to seniorklassene ble Marianne Andersen og Olav Lundanes.

  Les mer
 • Raumarkarusell fra Skogmo skole 6/9-17

  Raumarkarusell fra Skogmo skole 6/9-17

  Onsdag 6/9-17 arrangerer vi Raumarkarusell fra Skogmo skole.

  Les mer
 • Mange rekrutter på Romeriksløpet

  Mange rekrutter på Romeriksløpet

  Gledelig at mange av Raumars ferskeste løpere stilte opp da Raumar arrangerte Romeriksløpet fra Neskollen søndag 5.august. Løpet var også kretsmesterskap, og i seniorklassene ble det bronsemedaljer til Silje Ekroll Jahren og Magnus Svingheim.

  Les mer
 • Sterk 7.plass på langdistansen

  Sterk 7.plass på langdistansen

  Langdistansen i Euromeeting ble arrangert fra Bø i Varteig. Vetle løp en sterk langdistanse, og var bare snaue tre minutter bak sølvet med sin 7.plass. Overlegen vinner i herreklassen ble Timo Sild fra Estland.

  Les mer
 • Vetle på 15.plass i parodisk jaktstart

  Vetle på 15.plass i parodisk jaktstart

  Første gang publisert 2.september 2017 Euromeeting fortsatte lørdag med jaktstart mellomdistanse i Våler i Østfold. I dameklassen fungerte jaktstarten, og det ble litt spredning av løperne i skog

  Les mer
 • Vetle nr.8 i prologen

  Vetle nr.8 i prologen

  Euromeeting ble innledet fredag 1.september med prolog fra Våler i Østfold med prolog. Denne ble vunnet av henholdsvis Cat Taylor, Storbritannia og Anton Johansson, Sverige. Vetle ble nr. 8, 1:19 bak svensken etter et godt løp. Den etterfølgende jaktstarten går 2.september.

  Les mer
 • Silje nr.21 på sprinten

  Silje nr.21 på sprinten

  Siste øvelse i verdenscuprunden i Latvia var sprint. Dette ble Siljes beste øvelse, med 21.plass etter et brukbart løp, der hun sprakk litt mot slutten. Vant gjorde Tove Alexandersson og det i utklassingsstil. Herreklassen ble noe overraskende vunnet av tsjekkeren Vojtech Kral.

  Les mer
 • Mange ullensakerløpere i Huldresprinten

  Mange ullensakerløpere i Huldresprinten

  12 ullensakerløpere hadde funnet veien til glattkjøringsbanen i Gansdalen der Fet O-lag arrangerte Huldresprinten med innlagt KM-langdistanse. Det ble ingen KM-medaljer, men mange fine opplevelser i det fine høstværet. I seniorklassen imponerte den unge Anders Haga fra Holter med en bronsemedalje.

  Les mer
 • 7.plass i stafetten etter krisestart

  7.plass i stafetten etter krisestart

  Andre øvelse i verdenscuprunden i Latvia var stafett. Silje løp første etappe for Norges 1.lag, og satte laget ut av tetkampen allerede før første post. Sveits vant, foran Sverige, mens Norge ble nr.7. I herreklassen vant Sverige, mens Norge ble nr. 4.

  Les mer
 • Silje på 36.plass på mellom i Latvia

  Silje på 36.plass på mellom i Latvia

  Verdenscuprunden i Latvia ble innledet fredag 25.august med melomdistanse. Det ble ingen suksess for Silje som endte nede på 36.plass. Vant gjorde russiske Natalia Gemperle. Herreklassen ble vunnet av Olav Lundanes, mens Eskil Kinneberg denne gangen måtte ta til takke med en 15.plass. Eirik Kamstrup

  Les mer
 • NM-helg i Hordaland

  NM-helg i Hordaland

  Hedda var eneste raumarløper i helgens norgescupløp i sprint og NM-ultralang. Hun ble nr.41 i sprinten i Bergen på lørdag og nr.31 i NM-ultralang på Kvamskogen på søndag. Ellers er det grunn til å legge merke til tidligere lokale løpere Håvard Haga med 3.og 4.plass og Eirik Kamstrup Hovind med to 8.plasser i H21.

  Les mer
 • Kristine Kravdal vant langdistansen i Hovedløpet

  Kristine Kravdal vant langdistansen i Hovedløpet

  Langdistansen i Hovedløpet ble arrangert fra Beitostølen lørdag 12.august. Eneste ullensakerløper, Gaute, fant ikke helt ut av fjellterrenget, og måtte ta til takke med en 61.plass. Datteren til tidligere ullensakerløper Astrid Kravdal, Kristine, slo derimot til med et toppløp, og vant D15. Beste ra

  Les mer
 • Fin 35.plass til Gaute i HL-sprint

  Fin 35.plass til Gaute i HL-sprint

  O-landsleiren og Hovedløpet er i år lagt til Beitostølen, og fredag 11.august på ettermiddagen ble hovedløpssprinten avviklet. Gaute løp inn til en fin 35.plass blant 96 15-åringer, etter et solid løp gjennom hyttefelter. Best av raumarløperne ble de tre jentene fra Gjerdrum. Kristine ble nr.11 og Hanne nr.16 i D16, samt som Pernille ble nr.12 i D15.

  Les mer
 • Silje får løpe World Cup i Latvia

  Silje får løpe World Cup i Latvia

  Norges Orienteringsforbund presenterte i dag lagene som skal løpe World Cup i Latvia 25.- 27.august. På laget finner vi Silje. Med seg på laget får hun også tidligere klubbkamerat Eskil Kinneberg. Vetle og Eirik er tatt ut som reserver. De uttatte reiser rett videre på VM-samling med tanke på neste års VM.

  Les mer
 • Vetle og Eirik tatt ut til Euromeeting

  Vetle og Eirik tatt ut til Euromeeting

  Norges Orienteringsforbund presenterte i dag lagene som er tatt ut til Euromeeting i Østfold 1. - 3.september. I troppen finner vi tre løpere fra raumarland. Eirik og Vetle fra Ullensaker og Håvard Haga fra Holter. Eirik konkurrerer for Halden SK, Vetle for IFK Göteborg og Håvard for Nydalens SK

  Les mer
 • Eskil Kinneberg nr.2 i O-Ringen

  Eskil Kinneberg nr.2 i O-Ringen

  De tre tidligere raumarløperne Vetle og Eirik fra Ullensaker og Eskil Kinneberg fra Gjerdrum markerte seg skikkelig gjennom årets utgave av O-Ringen. Eskil spurtet om seieren sammenlagt og tapte for William Lind, mens Vetle ble nr.11 og Eirik nr.14. De øvrige ullensakerløperne måtte ta til takke med

  Les mer
 • Tiril nr.5 på dag 2 og sammenlagt

  Tiril nr.5 på dag 2 og sammenlagt

  Tiril løp en god jaktstart, og løp seg inn til 5.plass både på dagens etappe og sammenlagt i juniorklassen da Morokulien 2-dagars ble avsluttet torsdag. Storebror Vetle, som løp for IFK Göteborg, vant seniorklassen etter å ha hentet ti sekunder på ledende Anders Tiltnes, og så løpt fra ham.

  Les mer
 • Hedda på 5.plass i løp over grensen

  Hedda på 5.plass i løp over grensen

  Med start i Sverige og med det meste av løypa i Norge, ble Morokulien 2-dagars innledet med mellomdistanse onsdag 19.juli. Hedda løp et av sesongens beste løp og bl

  Les mer
 • Ferieløp i Tirol

  Ferieløp i Tirol

  5-dagers i Tirol gikk nylig av stabelen, og hadde lokket noen ullsokninger nedover til Østerrike. De fikk prøve seg i varierende terreng ikke langt fra Innsbruck

  Les mer
 • Vetle verdensmester i TempO

  Vetle verdensmester i TempO

  VM i preO i Birštonas i Litauen ble innledet med TempO. Finalen gikk tirsdag 11.juli, og Vetle slo til med stor presisjon og ble verdensmester. På andreplass fulgte Martin Aarholth Waaler, så det ble norsk dobbeltseier. Lillebror Sondre fulgte opp med en fin 15.plass.

  Les mer
 • VM-seier til Maja Alm, Silje nr.19

  VM-seier til Maja Alm, Silje nr.19

  Storfavoritten Maja Alm tålte forventningspresset, og vant en overlegen seier på VM-sprinten i Turku, Estland. Med seg på pallen fikk hun russerne Natalia Gemperle og Galiina Vinogradova. Silje ble nr.19 etter et løp litt under pari. I herreklassen ble topptrioen Daniel Hubmann, Fredric Tranchand og Jerker Lysell.

  Les mer
 • Silje til sprintfinalen i VM

  Silje til sprintfinalen i VM

  Verdensmesterskapet i orientering i Estland startet med sprintkvalifisering fredag 30.juni. Alle de seks norske som sto på startstreken i Tartu kvalifiserte seg til finalen. Silje var 35 sekunder etter vinneren i sitt heat, Galina Vinogradova, på delt 6.plass. De 15 første fra hvert heat gikk til finalen.

  Les mer
 • Vetle på 7.plass på mellomdistansen

  Vetle på 7.plass på mellomdistansen

  Vetle var bare 1:37 bak vinneren Paul Sirum da han ble nr. 7 på mellomdistansen i O-festivalen. Mellom dem plasserte Eirik seg på 4.plass. I dameklassen vant Marianne Andersen. Gode løp også av alle fra familien Fosstveit.

  Les mer
 • Vetle nr.5 på langdistansen

  Vetle nr.5 på langdistansen

  Vetle løp et nytt godt løp da O-festivalen fortsatte med langdistanse på lørdag. Han klarte ikke helt å holde tempoet i de tunge oppoverbakkene, men løp forøvrig trygt og godt.inn til en 5.plass. Paul Sirum vant, mens Eirik klarte en 3.plass.Dameklassen ble vunnet av Anne Margrethe Hausken Nordberg.

  Les mer
 • Vetle nr.3 i O-festivalsprinten

  Vetle nr.3 i O-festivalsprinten

  O-festivalen 2017 ble innledet med skogsprint på sankthansaften. Vetle hadde tatt turen fra Göteborg til Oppdal, og viste gjennom sin sterke 3.plass at han fortsatt kan løpe fort på sprint. Klassen ble vunnet av Jon Aukrust Osmoen, mens Eirik Kamstrup Hovind ble nr.7. Dameklassen ble vunnet av Emma Johansson.

  Les mer
 • Mellomdistanse på Gjøvik

  Mellomdistanse på Gjøvik

  Gjø-Vard arrangerte KM mellomdistanse for Oppland fra Øverby skistadion søndag 18.juni. Her fikk opplendingene også konkurranse av noen ullsøkninger.

  Les mer
 • Midtsommerløpet i Stokke

  Midtsommerløpet i Stokke

  Midtsommerløpene i Stokke fortsatte med mellomdistanse i Borgeskogen søndag 18.juni. Ikke like stor suksess for Emma og Tommy som i sprinten lørdag, men de kom seg greit gjennom løypene sine.

  Les mer
 • Emma vant Midtsommersprinten

  Emma vant Midtsommersprinten

  Emma vant D11-12 da Stokke IL arrangerte Midtsommersprinten på Borgeskogen industriområde i Stokke lørdag 17.juni. Godt løp også av pappa Tommy, som ble nr.4 i H40.

  Les mer
 • Ullensakerløpere i Opplands KM-sprint

  Ullensakerløpere i Opplands KM-sprint

  Gjø-Vard O-lag arrangerte lørdag 17.juni KM-sprint for Oppland fra Mustad Næringspark i Gjøvik. Familien Austad/Sveen utfordret opplendingene i mangel av løp i osloområdet.

  Les mer
 • Vetle og Eskil vant Jukola med IFK Göteborg

  Vetle og Eskil vant Jukola med IFK Göteborg

  IFK Göteborg med Vetle og Eskil på laget vant Jukola, og klarte gjennom seieren å vinne både 10-mila og Jukola samme sesong. En fantastisk prestasjon. Vetle løp et sterkt løp alene i tet på tredje etappe, mens Eskil Kinneberg avgjorde fighten om førsteplassen med Daniel Hubmann på siste etappe. Eiri

  Les mer
 • Silje og OL Norska nr.2 I Venla

  Silje og OL Norska nr.2 I Venla

  OL Norska Siljes sveitsiske klubb debuterte i Venlakavlen i Jukola med en 2.plass, bare 1:23 bak storfavorittene Alfta ÖSA OK fra Sverige. Silje løp en solid og god andreetappe, der hun avanserte fra 9.plass til 2.plass, selv om hun tapte 1:45 til teten.

  Les mer
 • Vått i Gromløpet

  Vått i Gromløpet

  I yr og regnbyger ble årets utgave av Gromløpet arrangert fra skianlegget på Grefsenkollen.

  Les mer
 • Silje tatt ut til VM

  Silje tatt ut til VM

  Siljes seier i NM-sprint ble fulgt opp av Norges Orienteringsforbund med en plass i troppen som skal løpe sprint i VM i Estland. Silje skal løpe individuell sprint, og er tatt ut som reserve på sprintstafettlaget.

  Les mer
 • 15.plass i NM-sprintstafett

  15.plass i NM-sprintstafett

  Raumar toppet laget sitt, og klarte på den måten være med å prege NM-sprintstafett. Tilslutt ble det en fin 15.plass blant 73 lag. Andrelaget ble nr.62. Vant gjorde som ventet Halden SK.

  Les mer
 • Pinsesprint på Hamar

  Pinsesprint på Hamar

  I pausen mellom kvalifisering og finale i NM-sprint gikk den tradisjonelle Pinsesprinten av stabelen. Løperne fikk prøve seg på mange av de samme utfordringene som NM-deltakerne.

  Les mer
 • NM-gull og kongepokal til Silje

  NM-gull og kongepokal til Silje

  Etter et rutinert og godt gjennomført sprintløp, kunne Silje klatre øverst på pallen i sprint-NM på Hamar, 7 sekunder foran Ingjerd Myhre og 11 sekunder foran Elise Egseth. Prestasjonen ble i tillegg hedret med en kongepokal. I herreklassen sto Øystein Kvaal Østerbø for tilsvarende prestasjon.

  Les mer
 • Silje reserve til skogsdistansene i VM

  Silje reserve til skogsdistansene i VM

  Da uttaket til skogsdistansene i VM kom 30.mai var det uten at Silje var tildelt noen distanse. Hun er likevel ikke helt uten sjanse til å få en skogsdistanse, ettersom hun er reserve både på mellom- og langdistansen. Eskil Kinneberg fra Gjerdrum fikk fullt fortjent plass på alle de tre skogsdistans

  Les mer
 • Tommy sprintet til seier i Skarnes

  Tommy sprintet til seier i Skarnes

  Tommy sprintet seg til seier i O-dalsløpet, som i år var sprint i boligområdene sør øst for Skarnes stasjon. Godt løp også av Anna, bare drøyt to minutter bak vinneren i D15-6 Tora Briskerud Hasselvold.

  Les mer
 • Første verdenscupseier til Magne Dæhli

  Første verdenscupseier til Magne Dæhli

  Jaktstarten på langdistansen i minitouren i Finland ble løpet der Magne Dæhli skulle få sin første verdenscupseier. Løtenløperen som nå representerer Halden SK har vært i verdenstoppen i mange år, men har tidligere ikke vunnet noe verdenscupløp. Også Eskil Kinneberg løp godt, og ble nr.5.

  Les mer
 • Anne-Grete nr.2 i Finndulten

  Anne-Grete nr.2 i Finndulten

  Finndulten ble i år arrangert i strålende sol øst for Digernessjøen på Finnskogen.

  Les mer
 • Tommy på tredjeplass i Kjekstadmarka

  Tommy på tredjeplass i Kjekstadmarka

  Tre raumarløpere hadde tatt turen til Dikemark i Asker for å løpe IvarO-løpet som IL Tyrving arrangerte i Kjekstadmarka. Her viste Tommy gode takter og ble nr.3 i H40.

  Les mer
 • Eskil Kinneberg med sterk 6.plass

  Eskil Kinneberg med sterk 6.plass

  Eskil Kinneberg fra Gjerdrum, ble nr. 6 i verdenscupløpet på mellomdistanse i Finland. Han la derved inn en god søknad om å få løpe VM om en måneds tid. Mellomdistansen gikk i typisk nordisk terreng, og var ikke spesielt krevende, noe som gjorde at de nordiske løperne dominerte listene.

  Les mer
 • Norge må trene sprint før VM

  Norge må trene sprint før VM

  Den eneste nordmannen som kan få godkjent etter sprintfinalen i Finland på Kristi Himmelfartsdag, er Olav Lundanes, som ikke trener sprint. Han klarte likevel 10.plass. Ingen av de andre norske presterte på et nivå Norge kan være bekjent av. Silje ble beste norske løper i dameklassen, men 1:14 bak vinneren Maja Alm er alt for mye.

  Les mer
 • Silje nr.10 i sprintkvalifiseringen i Finland

  Silje nr.10 i sprintkvalifiseringen i Finland

  De norske damene viste seg fra en langt sterkere side i torsdagens sprintkvalifisering, enn i fredagens sprintstafett. Silje løp en av sine beste sprinter, og ble nr.10 med alle de beste i verden tilstede. Også Nicoline Ekeberg Schjerve og Ida Marie Næss Bjørgul hevet seg kraftig. I herreklassen ble Håkon Jarvis Westergård beste nordmann på 12.plass. Eskil Kinneberg ble nr. 19.

  Les mer
 • De norske damene fraløpt i WC-sprintstafett

  De norske damene fraløpt i WC-sprintstafett

  Sverige vant foran Sveits og Storbritannia da verdenscupsesongen ble innledet med sprintstafett i Finland. De norske damene gjorde bare små feil, men ble likevel fraløpt med mer enn et minutt hver av de beste i verden.

  Les mer
 • Raumar på 7.plass i 15-stafetten

  Raumar på 7.plass i 15-stafetten

  Raumar klarte å mønstre nesten tre fulle lag i årets utgave av 15-stafetten. 7.plass på førstelaget var en god prestasjon med årets lagoppstilling. Nydalens SK vant stafetten etter å ha ledet fra start til mål.

  Les mer
 • WOD - Verdens orienteringsdag

  WOD - Verdens orienteringsdag

  Vi markerer verdens orienteringsdag med Raumar o-karusell ved Nordbytjernet, Jessheim. Onsdag 24. mai 2017Start fra 18.00 - 19.00 Løyper for alle!

  Les mer
 • Silje får løpe alt i Finland

  Silje får løpe alt i Finland

  Tidlig på morgenen 17.mai, kom uttaket av det norske laget til verdenscuprunden i Finland 24. – 28.mai. I denne troppen har Silje fått plass. Hun er tatt ut til å løpe både sprintstafetten og touren, og må derfor forberede seg til 5 løp på fem dager.

  Les mer
 • Brage vant H10-12N i Nydalten

  Brage vant H10-12N i Nydalten

  Familien Fosstveit tok seg av å representere Ullensaker O-lag i 2017 utgaven av Nydalten.

  Les mer
 • Jan løp alle tre løpene i Värmlandstrippeln

  Jan løp alle tre løpene i Värmlandstrippeln

  Jan løp alle tre løpene i Värmlandstrippeln, mens Anne-Grete og Stine løp de to siste. Beste prestasjon sto Anne-Grete for da hun ble nr.2 på mellomdistanse søndag.

  Les mer
 • Silje på tredje i VM-kval lang

  Silje på tredje i VM-kval lang

  Silje løp nok et solid løp, og ble nr.3 på resultatlista i det norske VM-kvalifiseringsløpet på langdistanse. Vant gjorde Andrine Benjaminsen

  Les mer
 • 4.plass i VM-kvalifisering mellom

  4.plass i VM-kvalifisering mellom

  Silje løp en god mellomdistansekvalifisering i Estland lørdag, men måtte likevel se tre norske løpere foran seg i den relativt enkle løypa. Vant gjorde Marianne Andersen

  Les mer
 • Bom for Silje i VM-kval sprint

  Bom for Silje i VM-kval sprint

  Etter postbom på post 9 i VM-kvalifiseringsløpet i sprint i Estland, her Silje gjort det vanskeligere å bli tatt med til et nytt VM på sprintdistansen.

  Les mer
 • Kristine og Hanne gjorde gode løp i Asker​

  Kristine og Hanne gjorde gode løp i Asker​

  Tvillingene Kristine og Hanne Eide Rapp fra Gjerdrum løp godt i Trimtex-cup under Askerløpetsøndag. Det endte med 4. og 6.plass.

  Les mer
 • Alexander nr.6 i Fossumløpet

  Alexander nr.6 i Fossumløpet

  I nydelig maisol ble Fossumløpet arrangert fra idrettsanlegget i Sørkedalen lørdag 6.mai. Beste ullensakerløper ble Alexander med 6.plass i H11-12.

  Les mer
 • Tiomila - Vetle på vinnerlaget i Herrekavlen

  Tiomila - Vetle på vinnerlaget i Herrekavlen

  IFK Göteborg med Vetle på laget vant Tiomila overlegent. Vetle løp en knallsterk 7.etappe og bidro sterkt til seieren. Niende etappe ble løpt av en annen raumarløper, nemlig Eskil Kinneberg. Også han løp sterkt.

  Les mer
 • Tiomila – Damkavlen 237.plass

  Tiomila – Damkavlen 237.plass

  Raumars damelag tok seg stødig gjennom Damkavlen til en 237.plass i Partille utenfor Göteborg lørdag ettermiddag.

  Les mer
 • Tiomila – Ungdomskavlen 148.plass

  Tiomila – Ungdomskavlen 148.plass

  Opplevelsen med å være med på tiomila var som vanlig god, men resultatene i Ungdomskavlen ble så som så for Raumars ungdommer. 148.plass og diskvalifikasjon for de to lagene var litt under forventning.

  Les mer
 • Stolpejakten 2017

  Stolpejakten 2017

  Ullensaker o-lag starter opp Stolpejakten Ullensaker 2017 den 1. mai. Oppstartsarrangement ved Nordbytjernet 1/5 kl 11.00-15.00 Her deler vi ut gratis kart og kan gi en kort innføring i hva stolpejakten er.

  Les mer
 • Smaaleneneløpet

  Smaaleneneløpet

  Smaaleneneløpet ble arrangert på Havnåsen i Trøgstad søndag 23.april. I fint østfoldterreng tok løperne seg gjennom langdistanseløyper.

  Les mer
 • Lørdagskjappen samlet 1300 løpere

  Lørdagskjappen samlet 1300 løpere

  2017 utgaven av Lørdagskjappen gikk fra Varna evangeliesenter i Våler. Her fikk løperne møte et krevende o-teknisk område, der løypelegger hadde lagt mange strekk på tvers av terrenget.

  Les mer
 • Raumar sprintkarusell

  Raumar sprintkarusell

  Her er en oversikt over Raumar sprintkarusell 2017: Prøv orientering som trening. Åpent for alle.

  Les mer
 • Tunge tuemyrer i Bohuslunken

  Tunge tuemyrer i Bohuslunken

  Tradisjonen tro arrangerte Uddevalla OK Bohuslunken første påskedag. I år var løpet lagt til Herrestadsfjället med løyper lagt vestover fra Näset. Dette innebar mange tunge tuemyrer, akkurat som sørvestre deler av Sverige er kjent for.

  Les mer
 • Fint terreng, men kaldt i Öjetrampen

  Fint terreng, men kaldt i Öjetrampen

  3-4 grader litt lett snø i lufta og en sur østatrekk var rammen for årets utgave av Öjetrampen. Dette gjorde det lite attraktivt å være på samlingsplass å kose seg, men turen i terrenget ble likevel en fin opplevelse.

  Les mer
 • Påskeløb 2017

  Påskeløb 2017

  Familien Austad Sveen har tradisjonen tro deltatt i Påskeløbene i Danmark også i år. Anna og Anne-Grete løp tre sikre gode løp og fikk henholdsvis 3. og 7.plass sammenlagt.

  Les mer
 • Tynn deltakelse i Solrenningen

  Tynn deltakelse i Solrenningen

  .

  Les mer
 • Vårspretten 2017 gikk palmelørdag

  Vårspretten 2017 gikk palmelørdag

  .

  Les mer
 • Blåveissprinten

  Blåveissprinten

  .

  Les mer
 • Sesong-kickoff i Raumar 5 april

  Sesong-kickoff i Raumar 5 april

  Det blir sesong-kickoff i Raumar onsdag 5. april kl 18.00 fra Skogmo skole (Ullensaker).

  Les mer
 • Orienteringstrening for 8-12 år

  Orienteringstrening for 8-12 år

  Hei Alle sammen! Nå starter orienteringssesongen 2017. På tide å tørke støv av kompasset og komme seg ut i skogen! Rekrutt-treningene starter mandag 27/3 kl 18.30 ved Nordbytjernet.

  Les mer
 • ÅRSBERETNING ULLENSAKER ORIENTERINGSLAG 2016

  ÅRSBERETNING ULLENSAKER ORIENTERINGSLAG 2016

  Årsberetningen for 2016 er klar

  Les mer
 • INNKALLING TIL ÅRSMØTE FOR 2016

  INNKALLING TIL ÅRSMØTE FOR 2016

  ULLENSAKER ORIENTERINGSLAG Det innkalles med dette til årsmøte mandag 23.1.17 Sted: Hovin gård Tid: kl. 19.00

  Les mer