Stolpejakten Ullensaker 2023

Ullensaker o-lag starter opp Stolpejakten Ullensaker lørdag 22. april 2023. Dette er en uke senere enn først planlagt på grunn av mye snø i terrenget. 

Kartbrosjyren er nå endelig ferdig trykket og levert ut til utleveringsstedene.  Du kan hente gratis kartbrosjyrer hos Cirkle K på Jessheim, bibliotekene både på Kløfta og Jessheim og på infodisken i Jessheim storsenter.

I år blir det stolpejakt på 4 ulike kart i Ullensaker med til sammen 100 stolper.

Vi åpner med 50 stolper på Jessheimkartet 22. april. Kartet dekker i år Jessheim og Vestmoen (skogen rundt Nordbytjernet). 

6. mai utvider vi med 20 stolper på helt nytt kart over Gardermoen. Dette kartet dekker ravineområdet og området rundt Flysamlingen. Turen nede i ravineområdet går på bratte stier og krever gode tursko.  Dette området har også en fin hvitveisblomstring i mai som må oppleves!  

20. mai kommer de siste 30 stolpene ut. Det blir 15 stolper på Kløfta og 15 stolper på Hauerseter. Kartet på Hauerseter dekker et helt nytt område innover Hovinfjellet og byr på en fin rundtur.

Vi samarbeider med Ullensaker kommune om noen stolpeplasseringer og har sammen valgt ut 18 spennende stolper med et historisk innhold. På hver av disse stolpen finner du en historisk tekst i appen. 

Stolpejakten Ullensaker et et gratis lavterskeltilbud for å få folk i fysisk aktivitet. 

Stolpejakten Ullensaker ble startet i 2015 og har hvert år siden hatt 100 stolper plassert på ulike steder i kommunen. 

Stolpejakten Ullensaker går ut på å finne stolper plassert på ulike steder i kommunen. Stolpene kan registreres ved å laste ned en app på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som finnes på hver stolpe.

  • Stolpejakten Ullensaker tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.
  • Stolpejakten Ullensaker er et gratis tilbud. Kartbrosjyre vil bli tilgjengelig følgende steder i kommunen:
    • Informasjonen Jessheim Storsenter
    • Cirkle K Jessheim
    • Biblioteket på Kløfta

Gå inn på www.stolpejakten.no og registrer deg nå. 

Nabokommunene Nannestad, Hurdal, Gjerdrum, Eidsvoll og Nes har alle stolpejakt på øvre Romerike i 2023. Oppleggene er samlet i stolpejakt-appen

Bilder fra Stolpejakten: