Arkiv


 • Silje til Nydalens SK

  Silje til Nydalens SK

  Silje har varslet Raumar om at hun kommer til å representere Nydalens SK neste sesong. Dette etter sin nest beste sesong i karrièren.

  Les mer
 • Silje på landslaget i 2019 sesongen

  Silje på landslaget i 2019 sesongen

  Etter en god sesong er Silje inne på landslaget igjen i 2019, i sesongen med VM i Norge. Landslagstroppen ble presentert av Norges Orienteringsforbund i dag.

  Les mer
 • Gaute nr.11 i Asker

  Gaute nr.11 i Asker

  Askerløpet med Trimtex Cup ble arrangert fra Solli gård i Asker søndag 9.september.

  Les mer
 • Veteranmesterskapet – mellom

  Veteranmesterskapet – mellom

  Veteranmesterskapet ble avsluttet med mellomdistanse søndag 9.september.

  Les mer
 • Veteranmesterskapet – Tommy på andre

  Veteranmesterskapet – Tommy på andre

  Veteranmesterskapet ble innledet med sprint i Ås fredag 7.september. Tommy løp inn til en sterk 2.plass i H40. Lørdag var det langdistanse.

  Les mer
 • Finndulten 2018

  Finndulten 2018

  Finndulten 2018 ble arrangert på Langåsen på Finnskogen lørdag 1.september. Løpet var KM langdistanse for Hedmark og Oppland, men noen ullensakerløpere sto likevel på startlistene.

  Les mer
 • WC-stafett - Norges damer nr.2

  WC-stafett - Norges damer nr.2

  Verdenscuprunden i Norge ble avsluttet med stafett. Norge med Silje på første etappe løp inn til en strålende andreplass bak storfavorittene Sverige. I herreklassen vant Norge, med Eskil Kinneberg på førstetappe, foran Sverige.

  Les mer
 • World Cup Pursuit -Silje på 11.plass

  World Cup Pursuit -Silje på 11.plass

  I lørdagens jaktstartøvelse som det internasjonale orienteringsforbundet prøvde ut ble det svensk seier i begge klassene. Silje klarte en sterk 11.plass.

  Les mer
 • World Cup - Silje på tolvte i Aremark

  World Cup - Silje på tolvte i Aremark

  Kamilla Olaussen imponerte og løp inn til andreplass bak Tove Alexandersson, da World Cup-runden i Norge ble innledet med langdistanse fredag 31.august. Silje løp en solid konkurranse og ble nr.12.

  Les mer
 • To 5.plasser i KM-stafett

  To 5.plasser i KM-stafett

  Begge seniorlagene til Raumar ble nr.5 i KM-stafett som ble arrangert rett nord for Sarpsborg søndag 26.august. Dameklassen ble vunnet av Lillomarka, mens Nydalen vant herreklassen.

  Les mer
 • Gaute på 13.plass i KM-lang

  Gaute på 13.plass i KM-lang

  Gaute løp inn til en solid 13.plass blant 41 løpere i H15-16 da KM-langdistanse ble arrangert på Nesodden.

  Les mer
 • Eirik vant Romeriksløpet

  Eirik vant Romeriksløpet

  Eirik Kamstrup Hovind, som nå representerer Nydalen SK, vant årets utgave av Romeriksløpet. Over 500 løpere satte hverandre stevne fra skistua i Eidsvoll.

  Les mer
 • Gull og 4.plass i stafettene i VM

  Gull og 4.plass i stafettene i VM

  Norge, med Eskil Kinneberg på andre etappe, vant VM-gullet i stafett i Latvia 9.august. I dameklassen vant Sveits med Norge på en sterk 4.plass.

  Les mer
 • Norsk gull i stafetten i pre-o-VM

  Norsk gull i stafetten i pre-o-VM

  Norge vant stafetten i VM i pre-o i Daugavpils i Latvia 10.august med to tidligere raumarløpere på laget. På andre etappe deltok Geir Myhr Øien som trådde sine barnesko i Eidsvoll, og på siste etappe vår egen Sondre Ruud Bråten, som nå representerer Nydalen.

  Les mer
 • Croatia Open 2018

  Croatia Open 2018

  Ferie i Kroatia forbindes ofte med late dager på stranda, men kan brukes til noe mye bedre, nemlig 6-dagers ferieløp i orientering. Årets Croatia Open ble arrangert fra Golubinjak.

  Les mer
 • VM-gull til Eskil, Silje nr.9

  VM-gull til Eskil, Silje nr.9

  Mellomdistansen i VM ga toppresultater. Først plasserte de tre norske damene seg blant de 10 beste, så slo Eskil Kinneberg fra Gjerdrum til med gull i herreklassen.

  Les mer
 • God 22.plass av Gaute i HL-sprint

  God 22.plass av Gaute i HL-sprint

  Gaute løp en god sprint i Hovedløpet i Kristiansand, og ble nr.22 av 83 startende i H16. Vant gjorde Kornelius Kriszat-Løvfald.

  Les mer
 • Norge på 4.plass i VM-sprintstafett

  Norge på 4.plass i VM-sprintstafett

  Med Silje på første etappe, løp Norge inn til 4.plass i VM i sprintstafett i Latvia søndag 5.august. Vant gjorde Sverige som ledet gjennom nesten hele stafetten.

  Les mer
 • Alm og Hubmann vant VM-sprint

  Alm og Hubmann vant VM-sprint

  Maja Alm og Daniel Hubmann forsvarte sine VM-gull fra i fjor, mens Silje mislyktes i finalen, også som i fjor. Håkon Jarvis Westergård ble beste norske løper med 13.plass.

  Les mer
 • Silje klar for sprintfinalen i VM

  Silje klar for sprintfinalen i VM

  Alle de norske løperne kom seg trygt gjennom sprintkvalifiseringen lørdag morgen. Silje åpnet sterkt, tapte litt på midten, løp igjen fort på slutten og endte på en 8.plass i heatet. 15 gikk videre.

  Les mer
 • Treningsplan Høst 2018

  Treningsplan Høst 2018

  Treningene for rekrutter 8-12 år starter opp igjen mandag 13. august.Her kan du se planen for høstsesongen:

  Les mer
 • Silje tatt ut til sprint og mellom i VM

  Silje tatt ut til sprint og mellom i VM

  Silje får for første gang løpe en individuell skogdistanse i orienterings-VM. Norges Orienteringsforbund tok henne ut både til individuell sprint og mellomdistanse i VM i orientering i Latvia i begynnelsen av august.

  Les mer
 • Morokulien 2-dagers

  Morokulien 2-dagers

  Noen få ullensokninger reiste bort til svenskegrensen for å løpe Morokulien 2-dagers 7. og 8.juli.

  Les mer
 • Kreftene tok slutt for Silje

  Kreftene tok slutt for Silje

  Silje ble bare nr.5 i VM-granskingsløpet på langdistanse i Latvia søndag. Hun klarte ikke å mobilisere nok til et nytt toppløp, og måtte se seg slått av vinneren Kamilla Olaussen med over 7 minutter. I herreklassen ble Eskil Kinneberg nr.2 bak Olav Lundanes.

  Les mer
 • Silje på andre også på mellomdistanse

  Silje på andre også på mellomdistanse

  Silje løp en sterk mellomdistanse i VM-granskingsløpet lørdag 7.juli. Hun ble nr.2 bak Marianne Andersen. I herreklassen ble Eskil Kinneberg nr.2 bak Olav Lundanes.

  Les mer
 • Silje nest best i sprintgranskingsløp

  Silje nest best i sprintgranskingsløp

  Silje på andreplass i sprintgranskingsløpet i Limbaži i Latvia fredag 6.juli. Hun la derved inn en god søknad om en plass på VM-laget i sprint. Best løp Sigrid Alexsandersen.

  Les mer
 • Vetle nr.6 på mellomdistansen

  Vetle nr.6 på mellomdistansen

  Vetle var svært nær en medaljeplassering da O-festivalen fortsatte med mellomdistanse søndag. Han holdt løpsfarten til de beste, men pådro seg noen små feil, og en drøyt ettminutts bom. Det endte med 6.plass. Vant gjorde Magna Dæhli.

  Les mer
 • Vetle nr.8 på langdistansen

  Vetle nr.8 på langdistansen

  Vetle løp en meget sterk langdistanse i O-festivalen, men gjorde noe så uvant som å gå på en 3 minutters postbom på 6.post. Dette satte ham ut av medaljekampen, og han måtte ta til takke med en 8.plass. Vant gjorde Gaute Hallan Steiwer.

  Les mer
 • Hedda på 8.plass i O-festivalsprinten

  Hedda på 8.plass i O-festivalsprinten

  Hedda viste at hun er tilbake blant de beste, ved å løpe inn til en sterk 8.plass blant 69 startende i sprinten i O-festivalen fredag 22.juli. Løpet gikk på Fornebu i Bærum og ga veivalgsutfordringer som var uvante for mange av løperne.

  Les mer
 • Norge vant sprintstafett i Latvia

  Norge vant sprintstafett i Latvia

  Norge fikk bruke latvisk mesterskap i sprintorientering som trening og granskingsløp foran VM. Silje løp første etappe på det laget som kom først i mål. Silje løp en solid etappe.

  Les mer
 • Raumar nr.19 i 15-stafetten

  Raumar nr.19 i 15-stafetten

  Raumars 1.lag med Hedda, Bent og Tommy på laget ble nr.19 i årets 15-stafett. Andrelaget med Christoffer, Camilla, Robin, Terje Gunnar og Gaute på laget måtte tåle disk.

  Les mer
 • Silje ett sekund bak den latviske mesteren

  Silje ett sekund bak den latviske mesteren

  De antatt beste norskeløperne er på VM-forberedende samling i Latvia. I den forbindelse fikk de delta i det latviske mesterskapet i sprint i Madona. Silje ble nr.3 i konkurransen, bak finske Maija Sianoja og den latviske mesteren Sandra Grosberga.

  Les mer
 • Gode løp av Stine, Anna og Gaute på Ringerike

  Gode løp av Stine, Anna og Gaute på Ringerike

  Stine vant D17-A Kort, Anna ble nr.2 i D17-B og Gaute ble nr.3 i H15-16 i Ringeriksløpet. Løpet gikk i furuskogen på Eggemoen, noe som passet våre løpere godt.

  Les mer
 • 19 og 36.plass i NM-sprintstafett

  19 og 36.plass i NM-sprintstafett

  Raumar ledet stafetten fra start, og gjennom de to første etappene, etter å ha toppet laget. Siden datt som ventet, laget litt gjennom feltet og ble nr.19. Vant gjorde Nydalen SK. Raumars andrelag ble nr.36.

  Les mer
 • Silje på fjerde i sprint NM

  Silje på fjerde i sprint NM

  Silje gjennomførte en solid sprintfinale, men to mindre veivalgsfeil mot slutten gjorde at pallen glapp. Vant gjorde Sigrid Alexandersen, som nå framstår som Norges beste sprinter. Sølv og bronse til Andrine Benjaminsen og Ingjerd Myhre. NM-sprint går i Stavanger.

  Les mer
 • Andreplass til Stine i Løvspretten

  Andreplass til Stine i Løvspretten

  Det ble en fin andreplass til Stine i D17AK, da Løten OL arrangerte Løvspretten fra Vensvangen øst for Espa andre pinsedag.

  Les mer
 • WOD - Verdens orienteringsdag

  WOD - Verdens orienteringsdag

  Vi markerer verdens orienteringsdag onsdag 23/5-18 med Raumar o-karusell fra Nordbytjernet.

  Les mer
 • Katja på tredje i Elgdilten

  Katja på tredje i Elgdilten

  Katja ble nr.3 i Elgdilten som ble arrangert fra Vensvangen første pinsedag. Vant gjorde Emilie Westli Andersen. En fin plassering også for Gaute, som ble nr. 6 i H15-16.

  Les mer
 • Tommy på andre i IvarO-løpet

  Tommy på andre i IvarO-løpet

  Tommy ble nr 2. i H40 da IvarO-løpet ble arrangert i Sandvika tirsdag 15.mai. Årets IvarO-løp var KM-sprint. H40 var ikke KM-klasse.

  Les mer
 • O-postjakten starter 17.mai

  O-postjakten starter 17.mai

  Tur-o sesongen starter senere i år enn den har gjort de siste årene pga. snøsituasjonen. Konvoluttene er klare for salg fra 15. mai 2018. Postene vil henge ute fra 17. mai til 23.september.

  Les mer
 • Diverse resultater fra begynnelsen av mai

  Diverse resultater fra begynnelsen av mai

  Resulater fra Värmlandstrippeln, Høydepunktet, Eikerløpet, Nydalten, OK Øst og Schweizer 5-Tage OL.

  Les mer
 • Herregull på langdistansen i EM

  Herregull på langdistansen i EM

  Olav Lundanes tok gullet på langdistansen. Han vant sekundstriden med Matthias Kyburz og Gernot Kerschbaumer. Eskil Kinneberg ble nr. 12.

  Les mer
 • Silje nr.15 i EM på langdistanse

  Silje nr.15 i EM på langdistanse

  Silje kom inn på laget på langdistansen som reserve, og svarte opp med en fin 15.plass. Tove Aleksandersen fra Sverige ble den overlegne europamesteren. Sigrid Aleksandersen ble beste norske på 8. plass.

  Les mer
 • Gull til herrene på EM-stafetten

  Gull til herrene på EM-stafetten

  Eskil Kinneberg, Magne Dæhli og Olav Lundanes løp Norge inn til seier i en spennende EM-stafett. Sølv til Sveits og bronse til Frankrike.

  Les mer
 • Sveits vant, Norge nr. 4

  Sveits vant, Norge nr. 4

  Sveits vant stafetten i EM overlegent, men to lag først over målstreken. Bare førstelaget teller i mesterskapet. Norge med Silje på andre etappe fikk den sure fjerdep

  Les mer
 • Norsk bronse på sprintstafett

  Norsk bronse på sprintstafett

  Sprintstafetten i EM ble en parademarsj for Sveits. Judit Wyder knuste feltet på første etappe, og resten av laget fulgte opp. Norge tok en flott bronsemedalje.

  Les mer
 • Silje på 8. i EM

  Silje på 8. i EM

  Silje løp inn til en flott 8.plass i EM på mellomdistanse i Ticino i Sveits onsdag 9. mai.Dette er hennes beste mesterskapsplassering i individuell skogsorientering. Europamester ble Marika Teini fra Finland.

  Les mer
 • God mellom-kvalik av Silje i EM

  God mellom-kvalik av Silje i EM

  Silje løp et sikkert og godt løp i sitt kvalifiseringsheat i EM i Sveits, og ble nr. 3 i sitt heat. Fem norske damer og fem herrer kom seg til finalen.

  Les mer
 • Vant kvaliken, rotet i EM-finalen

  Vant kvaliken, rotet i EM-finalen

  EM i Ticino i Sveits ble innledet med sprint. Silje vant kvalifiseringsheatet sitt, men klarte kun en 33.plass i finalen. Verdensmester ble Tove Alexandesson. I herreklassen ble det delt gull mellom Matthias Kyburz og Daniel Hubmann.

  Les mer
 • Det varmet i sola på Odalsløpet

  Det varmet i sola på Odalsløpet

  Med utgangspunkt i Skarnes sentrum på sørsida av Glomma, ble årets utgave av Odalsløpet arrangert. Dit hadde en god del ullensakerløpere funnet veien.

  Les mer
 • Stolpejakten Ullensaker 2018

  Stolpejakten Ullensaker 2018

  Ullensaker o-lag starter opp Stolpejakten Ullensaker 2018 den 1. maiOppstartsarrangement ved Nordbytjernet 1/5 kl 11.00-15.00. Det vil også være stand ved Nordbytjernet 5/5 kl 11.00-15.00 Begge dage

  Les mer
 • Sondre vant bronse i EM pre-o

  Sondre vant bronse i EM pre-o

  Etter å ha prestert til en sterk 7.plass på dag 1, fulgte Sondre opp med en 9.plass på dag 2 og klatret dermed opp på pallens tredje trinn sammenlagt i EM i pre-o i Bratislava 29.april.

  Les mer
 • Vetle og Eskil vant 10mila for 3.gang

  Vetle og Eskil vant 10mila for 3.gang

  Blåhvite IFK Göteborg vant 10mila for tredje gang på fire år. Alle gangene med Vetle og Eskil på laget. Vetle løp en fantastisk nattetappe, da han alene i tet bygde opp et stort forsprang.

  Les mer
 • Raumar på 214.plass i Damkavlen

  Raumar på 214.plass i Damkavlen

  Et kombinasjonslag av Raumar og Østmarka med Hedda på den lengste etappen, løp inn til 214.plass i damkavlen i 10mila lørdag 28.april.

  Les mer
 • 174. og 279.plass på Raumars lag i Ungdomskavlen

  174. og 279.plass på Raumars lag i Ungdomskavlen

  Raumar Orientering fylte en buss og reiste på 10mila også i år. Her er resultatene i ungdomsklassen:

  Les mer
 • Oslo City Cup løp 4

  Oslo City Cup løp 4

  Oslo City Cup løp 4 ble arrangert av Heming Orientering 24.april i restene av Husebyskogen.

  Les mer
 • Lørdagskjappen på søndag

  Lørdagskjappen på søndag

  Mye snø i vinter gjorde at årets utgave av Lørdagskjappen måtte utsettes i 15 dager. Moss OK’s tradisjonelle løp ble derved et søndagsløp i år.

  Les mer
 • OCC løp 3 arrangert rundt Ormsund

  OCC løp 3 arrangert rundt Ormsund

  Med løyper som startet på Ormøya, ledet løperne over brua til fastlandet, arrangerte Bækkelagets Spk det tredje løpet i årets Oslo City Cup. Både Hedda og Bent sprintet godt.

  Les mer
 • Silje på andre i Vårspretten

  Silje på andre i Vårspretten

  Silje avsluttet sin lille norgesturné med en ny strek plassering, da hun ble nr.2 i Vårspretten. Solid løp også av Gaute som ble nr.15 i H16

  Les mer
 • Lyst til å lære orientering?

  Lyst til å lære orientering?

  Bli med på orienteringstrening for nybegynnere og rekrutter 8-12 år! Vi starter mandag 9 april 2018.

  Les mer
 • Silje får løpe sprint i EM

  Silje får løpe sprint i EM

  Tirsdag kveld kom sprintuttaket til EM i Sveits. Etter sin tredjeplass i kvalifiseringen fikk hun plass på laget. Derved er hun løpe minst to distanser under mesterskapet, mellomdistanse og sprint.

  Les mer
 • Silje på tredje i EM-kval sprint

  Silje på tredje i EM-kval sprint

  Det siste EM-uttaksløpet som var uttak til sprintøvelsene gikk på Akershus festning tirsdag 10.april 2018. Silje løp inn til en tredjeplass 19 sekunder bak Sigrid Alexandersen som vant. Vetle ble nr.13 i herreklassen, 26 sekunder bak vinneren Jon Aukrust Osmoen.

  Les mer
 • God sprint av Hedda i OCC 2.løp

  God sprint av Hedda i OCC 2.løp

  Oslo City Cup’s andre løp gikk fra Akershus festning tirsdag 10.april 2018.

  Les mer
 • Silje tatt ut til mellomdistanse i EM

  Silje tatt ut til mellomdistanse i EM

  Rett etter søndagens langdistanseuttaksløp kom laguttaket til skogsdistansene i EM i Sveits 6.-13.mai. Silje får løpe mellomdistanse, og er reserve på langdistansen. Vetle er 2.reserve på herrenes mellomdistanse.

  Les mer
 • 5. og 6.pl i EM-kval lang

  5. og 6.pl i EM-kval lang

  Silje ble nr. 5 og Vetle nr. 6 da det andre uttaksløpet til EM ble arrangert på Kråkerøy søndag 8.april. Løpet var langdistanse og ga ikke full klaff for noen av de to.

  Les mer
 • 5.plasser i NC/EM-kval

  5.plasser i NC/EM-kval

  Både Vetle og Silje løp inn til 5.plasser i EM-kvalifiseringsløpet på mellomdistanse på Kråkerøy utenfor Fredrikstad. Klassene ble vunnet av henholdsvis Gaute Hallan Steiwer og Marie Olaussen. Med fredrikstadløpere i teten i begge klassene, får uttakskomitéen utfordringer. Løpene teller også i Norgescupen.

  Les mer
 • OCC første løp på Aker brygge

  OCC første løp på Aker brygge

  Årets første Oslo City Cup-løp gikk på Aker brygge tirsdag 3.april med over 650 deltakere.

  Les mer
 • 2.plass til Anna på Fanø i påsken

  2.plass til Anna på Fanø i påsken

  Tradisjonen tro reiste familien Austad/Sveen til Danmark i påsken. De fikk slåss med både snø og vind «i klitterne» den første dagen, men sola kom på plass de to siste dagene. Sportslig ble det en suksess med Anna på andre plass og Stine på tiende.

  Les mer
 • Silje vant i Uddevalla

  Silje vant i Uddevalla

  Silje vant etter en spennende sekundstrid på mellomdistanse i Herrestadsfjället i Uddevalla første påskedag. Vetle var ikke stort dårligere med en andreplass i herreklassen, der Eirik førøvrig ble nr.7.

  Les mer
 • Öjetrampen på hardt underlag

  Öjetrampen på hardt underlag

  Påskeaften formiddag prøvde fire ullensokninger seg i Öjetrampen. I vakkert solskinn og i nærmest snøfritt terreng tok de seg gjennom langdistansen. Tele i bakken gjorde at det ble harde slag for beina.

  Les mer
 • Stipend for utøvere i UOL

  Stipend for utøvere i UOL

  Alle utøvere som er medlem av UOL kan søke om økonomisk støtte på dokumenterte utgifter for 2017 og som ikke dekkes gjennom Raumar. Søknadsfrist er 1.mai 2018.

  Les mer
 • Informasjon Rekrutt-trening 2018

  Informasjon Rekrutt-trening 2018

  Hei Alle sammen! Nå starter snart orienteringssesongen 2018. På tide å tørke støv av kompasset og komme seg ut i skogen!

  Les mer
 • Litt opp og ned for Gaute i ski-o

  Litt opp og ned for Gaute i ski-o

  Lørdag 20.januar deltok Gaute i Hovedløpet i ski-o på Lygna uten den helt store suksessen. Dagen etter kom han inn til en fin 9.plass i ski-o-løpet som ble arrangert i forbindelse med NM-senior/junior.

  Les mer
 • Tre 7.plasser til Vetle

  Tre 7.plasser til Vetle

  Nordmarka Ski-O arrangerte tre konkurranser på tre dager på Natrudstilen. Mellomdistanse lørdag formiddag, så fulgte nattsprint lørdag kveld og jaktstart på bakgrunn av sprinten søndag formiddag. Vetle ble nr.7 i alle konkurransene.

  Les mer
 • INNKALLING TIL ÅRSMØTE FOR 2017

  INNKALLING TIL ÅRSMØTE FOR 2017

  Det innkalles med dette til årsmøte mandag 29.januar 2018 Sted: Hovin gård Tid: kl. 19.00 Oppdatert med Årsmelding

  Les mer