Stolpejakten Ullensaker 2020

Ullensaker o-lag starter opp Stolpejakten Ullensaker 2020 tirsdag 5.mai.

I år bruker vi et helt nytt kart over Brennifjellet som ligger nordøst for Jessheim sentrum. Det blir 80 stolper til sammen på Jessheim og Brennifjellet klare til åpningen 5.mai. 

I tillegg blir det satt ut 20 stolper på Kløfta som blir klare i løpet av juni 2020. Årets kart på Kløfta blir over et større område enn i fjorårets kart.

Stolpejakten Ullensaker et et gratis lavterkeltilbud for å få folk i fysisk aktivitet.


Stolpejakten Ullensaker ble startet i 2015. Last ned appen!

Pga smittevernhensyn har vi i år foreløpig ikke trykket opp noen brosjyre. Vi kommer fortløpende til å vurdere å gjøre dette.


Stolpejakten Ullensaker går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommunen. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

  • Stolpejakten Ullensaker tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.
  • Stolpejakten Ullensaker er et gratis tilbud. Kart/info vil bli tilgjengelig flere steder i kommunen samt på hjemmesiden 

Gå inn på www.stolpejakten.no og registrer deg nå. Her kan du også laste ned kart, enten som pdf-fil som du kan skrive ut selv eller kart til din smarttelefon. 

Raumar-klubbene Ullensaker, Gjerdrum, Eidsvoll og Nes har alle stolpejakt på øvre Romerike i 2020. Oppleggene er samlet på sidene til www.stolpejakten.no

Bilder fra Stolpejakten:

 Levert av IdrettenOnline