Stolpejakten Ullensaker 2022

Ullensaker o-lag starter opp Stolpejakten Ullensaker lørdag 14.mai 2022. Kartbrosjyren er noen dager forsinket og blir lagt ut på hentestedene ca 19/5.

 I år bruker vi de samme kartområdene som i fjor. Jessheimkartet dekker Jessheim, Vestmoen (skogen rundt Nordbytjernet) og Brennifjellet nordøst for Jessheim. Det blir 70 stolper til sammen på Jessheimkartet klare til åpningen 14mai.

15. juni utvider vi med 20 stolper på Kløfta og 10 stolper på Hauerseter, slik at det blir 100 stolper til sammen i Ullensaker. Både kart på Kløfta og Hauseter dekker større områder enn fjorårets kart.

Stolpejakten Ullensaker et et gratis lavterkeltilbud for å få folk i fysisk aktivitet. 

Stolpejakten Ullensaker ble startet i 2015. Last ned appen!

Stolpejakten Ullensaker går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommunen. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

  • Stolpejakten Ullensaker tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.
  • Stolpejakten Ullensaker er et gratis tilbud. Kartbrosjyre vil bli tilgjengelig følgende steder i kommunen:
    • Informasjonen Jessheim Storsenter
    • CirkleK Jessheim
    • Bilblioteket på Kløfta

Gå inn på www.stolpejakten.no og registrer deg nå. Her kan du også laste ned kart, enten som pdf-fil som du kan skrive ut selv eller kart til din smarttelefon. 

Raumar-klubbene Ullensaker, Gjerdrum, Eidsvoll og Nes har alle stolpejakt på øvre Romerike i 202. Oppleggene er samlet på sidene til www.stolpejakten.no

Bilder fra Stolpejakten: