God løping i Bohuslunken

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 2. Jan 2015

I Bohuslunken med klurigt uddevallaterreng første påskedag, fikk ullsøkningene fordel av lokal trening. Asle løp inn til en fin 4.plass i H50, Anne Catherine kom seg greit gjennom i D50 og Silje vant eliteklassen. 16 varmegrader, sol og krevende terreng var en perfekt ramme for løpere som har trent i Hovinfjellet og Åsmarka.

Asle ble ertet for at han ikke ville stå ved hvor gammel han er, etter at han har meldt seg på i feil klasse i alle de tre svenske påskeløpene. Han slo tilbake med å bli nr.4 i klassen han var påmeldt, i skogen ved Kurveröd utenfor Uddevalla.

Anne Catherine debuterte som D50 løper, og etter lite løping i A-klasser de siste årene fikk hun en stor utfordring i det knudrete terrenget. Hun kom seg likevel trygt gjennom løypa, selv om det ble noe nøling over de kliss like kollene.

Silje hevet seg et hakk fra lørdagens løp, og vant i utklassingsstil. Hun var ganske fornøyd med den tekniske gjennomføringen, og kun en ettminuttsbom. Evnen til å holde farten oppe mente hun likevel det manglet en god del på ennå. Hun savnet en toppløper å sammenligne seg med.