God sprint av Vetle i Innsbruck

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 7. Jan 2015

Publisert 11.august 2012

Euromeeting 2012 i Østerrike ble innledet med sprint i Innsbruck fredag 10.august. Sverige stilte med flere av sine beste herreløpere, og William Lind vant en klar seier i herreklassen. Vetle fikk til en god sprint og ble nest beste nordmann på 15.plass kun 58 sekunder bak den svenske vinneren. Eirik fikk det ikke til, og endte på 56.plass, over tre og et halvt minutt bak vinneren.

Vetle løp en o-teknisk god sprint, og bør være godt fornøyd med sitt løp. Han holdt ikke helt samme løpsfart som de beste, men det er han vel ikke kapabel til i øyeblikket. Eirik løp et jevnt og brukbart sprintløp med kun små tidstap fram til 14.post. På vei til 15.post glapp konsentrasjonen et øyeblikk, og han løp inn i feil kvartal. Det tok en god del tid før han fant ut av det, og på strekket fra 14. til 15.post tapte han hele 1:51 til beste strekktid, og løpet var ødelagt.

Dameklassen, som var litt tynnere besatt, ble vunnet av tsjekkiske Tereza Novotná, mens den norske duoen Kine Hallan Steiwer og Gøril Rønning Sund delte 6.plassen, kun 33 sekunder bak.