Silje fikk plass i landslagsgruppe i 2011

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 25. Jan 2015

Publisert 26.oktober 2010



NOF offentliggjorde tirsdag 26.oktober seniorlandslagene. På elitelaget ble det funnet plass til 6 herrer og 5 damer. I tillegg ble det tatt ut et U-25-lag. I dette laget fikk Silje en plass. Både uttaket til "Ta siste steget" og nå til U-25-laget viser at forbundet har tro på at Silje på noen års sikt, kan ta steget opp i det internasjonale toppskiktet. Kanskje kan Siljes uttrykte mål, om å gjøre det bra i VM-Sveits i 2012, passe bra sammen med forbundets måte å satse på henne.



Det var gledelig at Tone Wigemyr ble funnet verdig en plass på landslaget. Det var virkelig fortjent etter sesongens prestasjoner. Hun hadde god grunn til å oppleve seg forbigått i fjorårets uttak, men i år var prestasjonene så stabile gjennom sesongen at hun måtte få plass på et lag.



Forbundet presenterte uttaket slik:



Forbundsgrupper senior sesongen 2011



Etter en sesong som ble kronet med to gull under VM på hjemmebane har landslagssjefen, Petter Thoresen, tatt ut forbundsgruppene for neste sesong.Norges Orienteringsforbund og landslagssjef Petter Thoresen har landet på en modell for 2011-sesongen hvor de beste løperne er på en elitegruppe. Unge seniorløpere med potensial er på en U25-gruppe. I tillegg er det en del hospitanter, som får være med på noen samlinger i løpet av sesongen.



- Etter et meget godt år for Norsk Orientering, er nivået på elitegruppen og U25-gruppen høyere enn på lenge, sier landslagssjefen, etter å ha plukket ut sine beste menn og kvinner. Nivået bak de aller beste er også meget høyt.

- Det flere gode utfordrere til landslagsoppdrag som dytter på bak. Vi ser lyst på situasjonen og 2011 kan blir et meget spennende år for Norsk Orientering, avslutter Thoresen.



Elitegruppe
Øystein Kvaal Østerbø Wing OK
Olav Lundanes Halden SK
Anders Nordberg Halden SK
Hans Gunnar Omdal Øvrebø og Vinbjart OL
Carl Waaler Kaas Bækkelaget SK
Audun Weltzien IL Tyrving
Marianne Andersen Konnerud IL
Elise Egseth Wing OK
Mari Fasting NTNUI
Anne Margrethe Hausken Halden SK
Tone Wigemyr Bækkelaget SK



U-25 gruppe
Ulf Forseth Indgaard Frol IL
Gaute Hallan Steiwer Lillomarka OL
Anders Skarholt IFK Lidingö/Asker IL
Betty Ann Bjerkreim Nilsen Lillehammer OK
Silje Ekroll Jahren Sävedalens AIK/Raumar OL
Ida Marie Næss Bjørgul Halden SK
Heidi Østlid Bagstevold Bækkelaget SK



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.