Ullensaker Orienteringslag

Ullensaker Orienteringslag

Fjerde løp i Oslo City Cup gikk på Kjelsås

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 31. Jan 2015

Publisert 4.mai 2010



Det fjerde løpet i Oslo City Cup gikk fra Kjelsås tirsdag 4.mai. Selv om det lå en del nysnø på Romerike, hadde snøen allerede smeltet igjen på Frysja. Resultatene for våre løpere bar preg av at konkurransen ble tatt som trening. Katja som nå løper for Bækkelagets SK viste gode takter i dameklassen, som nok en gang ble vunnet av Betty Ann Bjerkreim Nilsen. Herreklassen ble vunnet av Scott Frasier med raumarløperen Eirik Rustad på tredjeplass.



RESULTATER



D13-16





1

Siri Kollerud

Lillomarka OL

19:02 +00:00

2

Pia Skyttersæter Iversen

Heming/Njård OL

20:35 +01:33

3

Anine Ahlsand

Nydalens SK

20:48 +01:46

5

Line Maria Haugen Melby

Raumar Orientering

21:01 +01:59

8

Silje Breen

Raumar Orientering

21:38 +02:36

20

Mari Vegheim

Raumar Orientering

23:41 +04:39

26

Thea Ørbeck

Raumar Orientering

25:04 +06:02

27

Emilie J. Hagen

Raumar Orientering

26:12 +07:10

29

Frida Johansen

Raumar Orientering

26:53 +07:51

30

Tiril Ruud Bråten

Raumar Orientering

28:11 +09:09











D17





1

Betty Ann Bjerkreim Nilsen

Lillehammer OK

16:20 +00:00

2

Rahel Friderich

Leksands OK

16:24 +00:04

3

Caroline Cejka

Bækkelagets SK

16:35 +00:15

14

Katja Ekroll Jahren

Bækkelagets SK

18:38 +02:18

23

Ingvild Tømta

Raumar Orientering

19:21 +03:01

37

Trine Breen

Raumar Orientering

21:06 +04:46











H17





1

Scott Frasier

Turun Metsänkävijät

14:00 +00:00

2

Kristoffer Fiane Pedersen

Ås-UMB

14:12 +00:12

3

Eirik Rustad

Raumar Orientering

14:37 +00:37

18

Trygve Tømta

Raumar Orientering

16:01 +02:01

25

Eirik Kamstrup Hovind

Raumar Orientering

16:23 +02:23

52

Vetle Ruud Bråten

Raumar Orientering

18:16 +04:16











H18





1

Bo Engdahl

NOTEAM

16:26 +00:00

2

Inge Gunnes

Tyrving, IL

16:35 +00:09

3

Jan Richard Eriksen

Asker SK

16:39 +00:13

25

Egil Eide

Tyrving, IL

20:54 +04:28

26

Børge Pedersen

Nydalens SK

21:17 +04:51

27

Terje Bråten

Raumar Orientering

21:18 +04:52

37

Bjørn Vegheim

Raumar Orientering

25:07 +08:41



0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline