Vetle nr.3 i Lier

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 31. Jan 2015

Publisert 2.januar 2010

Dagens mellomdistanseløp i ski-o som er en del av norgescupen, og også uttaksløp til jr-VM, ga Vetle en fin 3.plass i H17-20 på tross av et litt rotete og svakt løp. Sondre fulgte opp med 5.plass. Trine vant D40.

I løpet ved bygdetunet i Lier utklasset de beste seniorene juniorene. Vinneren av seniorklassen Lars Hol Moholdt, slo vinneren av juniorklassen Rasmus Korvald Skaare med nesten 7 minutter. Likevel måtte Vetle se seg slått av Rasmus på nesten alle strekk. Til tross for lavere marsjfart enn Rasmus ble det mange bommer. Eskil Kinneberg plasserte seg mellom Rasmus og Vetle.

Dette løpet var det 4. i norgescupen, og det 4. av i alt 7 løp som teller som grunnlag for uttak til jr-VM i Romania 10.-14.februar. Forbundet skal ta ut inntil 6 løpere av hvert kjønn, så dersom forbundet sender full kvote er ikke bare Vetle, men også Sondre fortsatt aktuell for en plass på dette laget.