11.plass til Vetle - Tre juniormedaljer til Raumar

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 17. Jan 2015

Publisert 10.september 2011

Både Vetle og Eirik løp godt i mellomdistansefinalen, og endte med 11. og 30.premie. Silje ble uten resultat etter disk, mens seniortitlene gikk til Mari Fasting og Lars Skjeset. Raumarjuniorene tok tre medaljer ved Eskil Kinneberg, Magne Haga og Oda Wennemo.

Dagen ble innledet med juniorklassene, og Synnøve klarte det mesterstykket å starte som nr. 1 og komme seg gjennom løypa uten å bli tatt igjen. Da alle i D17-18 hadde kommet seg gjennom løypa og Gunvor Hov Høydal hadde kapret gullet sto Synnøve på en fin 26.plass på resultatlista.

I klassen over fikk endelig Oda Wennemo fra Raumar til et medaljeløp. Etter en litt svak start, løp hun seg oppover løypene og kapret bronsen etter Maren Jansson Haverstad og Ingjerd Myhre. Nina ble nr.25.

I yngste juniorklasse sto kampen om seieren mellom Raumars Magne Haga og Fossums Borger Melsom. Etter en hard kamp trakk fossumløperen det lengste strået. Sondre hadde ingen topp dag i skogen, men fikk likevel en respektabel 29.plass i den 90 løper store klassen.

Eskil Kinneberg løp et nytt godt løp i eldste juniorklasse, og endte opp med en sølvmedalje. Han ble slått av den løpssterke frolløperen Jo Forseth Indgaard.

I dameklassen ble det en svart dag for Silje, som startet med bom på første post og endte med disk etter å ha glemt å stemple på posten etter passering. Vant gjorde Mari Fasting som virkelig er i støtet om dagen. Det var kanskje ikke noe kvalitetsstempel på nivået i dameklassen at veteranen Hanne Sandstad kom på bronseplass.

I herreklassen hadde Olav Lundanes meldt sykdomsforfall, så tronen i mellomdistanse sto ledig. Etter en spennende sekundstrid vant Lars Skjeset ett sekund foran Carl Waaler Kaas. Vetle løp et ny sterk konkurranse og endte på 11.plass. Også Eirik klarte å løpe seg inn til premie.