Ullensaker Orienteringslag

Ullensaker Orienteringslag

OCC: Eirik Rustad kun 9 sekunder bak Renard

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 31. Jan 2015

Publisert 21.april 2010



Oslo City Cup's andre løp gikk fra Haraløkka i Oslo tirsdag 20.april. Vetle endte på 20.plass over 2 minutter bak vinneren. Klubbkamerat Eirik Rustad fra Gjerdrum, imponerte med 3.plass kun 9 sekunder bak vinneren Damien Renard.



RESULTATER



D13-16





1

Linn Eriksen

Heming/Njård OL

19:37 +00:00

2

Siri Kollerud

Lillomarka OL

19:57 +00:20

3

Pia Skyttersæter Iversen

Heming/Njård OL

20:25 +00:48

4

Andrine Benjaminsen

Lillomarka OL

20:45 +01:08

5

Karoline Sønsterudbråten

Raumar OL

20:55 +01:18

10

Line Maria Haugen Melby

Raumar OL

22:58 +03:21

18

Mari Vegheim

Raumar OL

24:20 +04:43

28

Tiril Ruud Bråten

Raumar OL

26:33 +06:56

31

Silje Breen

Raumar OL

27:33 +07:56

35

Emilie J. Hagen

Raumar OL

29:25 +09:48

40

Frida Johansen

Raumar OL

48:22 +28:45











D17





1

Ida Bjørgul

Halden SK

17:49 +00:00

2

Britt Ingunn Nydal

Lillomarka OL

19:09 +01:20

3

Marit Kahrs

Bækkelagets SK

19:20 +01:31

10

Trine Breen

Raumar OL

21:06 +03:17

20

Sina Sandholt

Raumar OL

22:09 +04:20

24

Anne Kamstrup Hovind

Raumar OL

22:25 +04:36

26

Ingvild Tømta

Raumar OL

23:00 +05:11

35

Stine Haga Dalberg

Raumar OL

24:35 +06:46











H17





1

Damien Renard

Kristiansand OK

15:11 +00:00

2

Anders Tiltnes

Tyrving, IL

15:18 +00:07

3

Eirik Rustad

Raumar OL

15:20 +00:09

12

Eskil Kinneberg

Raumar OL

16:26 +01:15

19

Trygve Tømta

Raumar OL

17:18 +02:07

20

Vetle Ruud Bråten

Raumar OL

17:27 +02:16











H40





1

Knut Erling Øen

Høvdingen, IL

18:10 +00:00

26

Terje Bråten

Raumar OL

22:51 +04:41



0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline