Anders klar for jr-VM i Tsjekkia

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 3. Jan 2015

Publisert 4.juni 2013Seint på kvelden 3.juni kom det første uttaket til jr-VM i Tsjekkia i begynnelsen av juni. Der får vi den endelige bekreftelsen på at Anders er klar for mesterskapet. Han var den mest selvsagte til laget, etter to andreplasser og en seier. Sterkt gjort av Anders som ikke ble tatt ut til årets juniorlandslag. Uttakskomitéen har hatt en vanskelig jobb, for juniorene har løpt svært ujevnt i uttaksløpene. derfor står det fortsatt tre plasser til lagene ubesatt.
GRATULERER MED UTTAKET ANDERS!

Det Norges Orienteringsforbund har valgt å gjøre, er å ta ut en stor bruttotropp. I denne bruttotroppen har fire gutter og fem jenter fått beskjed om at de får løpe jr-VM. Seks løpere må konkurrere om de to siste plassene blant guttene. Tilsvarende må tre løpere fighte om den siste plassen på jentelaget. Dette skjer etter amerikansk uttagning under mellomdistansen på O-festivalen i Kristiansand 22. juni.

Blant de guttene som fortsatt har sjansen finner vi gjerdrumløperen Magne Haga. Et tøft valg av uttakskomitéen å kreve ytterligere prestasjoner av ham. Vinneren av langdistansekvalifikasjonen har det vært tradisjon for å ta ut direkte til jr-VM. Magne får svare med et nytt toppløp i O-festivalen.

Her er uttaket slik NOF presenterte det:

Uttak junior-VM:

Herrer:
Borger Melsom, Fossum IF
Trond Einar Moen Pedersli, OL Trollelg
Sindre Rønning, Frol IL
Anders Vister, Raumar OL

I tillegg er det 2 åpne plasser. 6 løpere kjemper om disse plassene i et amerikansk uttak under mellomdistansen på O-festivalen i Kristiansand 22. juni.

Disse løperne er:
Emil Ahlbäck, Fossum IF
Simen Jevne Arnesen, Hamar OK
Magne Haga, Raumar OL
Sigur Heggedal, Kongsberg OL
Sindre Sandven, Kongsberg OL
Andreas Sølberg, OL Trollelg

Damer:
Anine Ahlsand, Nydalen SK
Andrine Benjaminsen, Lillomarka OL
Gunvor Hov Høydal, Fossum IF
Heidi Mårtensson, Modum OL
Mathilde Rundhaug, Frol IL

Den siste plassen står åpen til amerikansk uttak under mellomdistansen på O-festivalen i Kristiansand 22. juni. 3 løpere kjemper om denne plassen.

Disse løperne er:
Kamilla Olaussen, Fredrikstad SK
Frida Sæther, SPK Freidig
Marta Ulvensøen, OL Tønsberg & OmegnKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.