Torben ny juniorlandslagstrener

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 5. Jan 2015

Publisert 6.november 2012Torben har fått jobben som juniorlandslagstrener i Norges Orienteringsforbund. Sammen med Sverre Waaler Kaas skal han hjelpe norske juniorer fram mot internasjonale mesterskap. Torben skal så vidt vi forstår ha hovedansvaret, mens Sverre Waaler Kaas har sin spesialkompetanse på kondisjonstrening. Torben skriver på sin hjemmeside at han gleder seg til de utfordringene han kommer til å møte.

Gratulerer med trenerjobben Torben!

De to trenerne har gode løpere å foredle. Sigrid Alexandersen, Fredrikstad SK, Runa Fremstad, Konnerud IL, Gunvor Hov Høydal, Fossum IF, Kaja Winsnes Nordhagen, Ås-UMB Orientering, Mathilde Rundhaug, Mo OK, Simen Jevne Arnesen, Hamar OK, Sigurd Heggedal, Kongsberg OL, Borger Melsom, Fossum IF, Sindre Rønning, Frol IL og Trond Einar Moen Pedersli, OL Trollelg er alle allerede gode orienteringsløpere.

I tillegg må de to trenerne følge nøye med en del gode løpere som ikke fikk plass på årets lag. En av dem er Anders, som er sulten på å vise at han er minst like god som de som er tatt ut. Også Magne Haga, som takket nei til plass på juniorlandslaget, kan være aktuell når laget til jr-VM skal tas ut til våren.

Først nå, må Torben sammen med Sverre Waaler Kaas legge sesongplaner og sørge for å bli kjent med de ti landslagsløperne. I tillegg må de etablere et godt samarbeid med ni klubbtrenere, som har ansvaret for løpernes daglige treningsarbeid. Vi ønsker Torben lykke til med jobben, og håper han sammen med Waaler Kaas kan bidra til å løfte nivået på norsk topporientering.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.