Rekruttene samlet til sesongstart

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 10. Jan 2015

Publisert 25.april 2012Onsdag 25.april var rekruttene i Ullensaker o-lag samlet til et lite "kick off" på Hovin.Det er gledelig å se at vi nå har flere ivrige rekrutter på gang. I alt stilte 13 utøvere i alderen 7 til 13 år. Foreldrene stilte også opp!
O-løpere klare til en ny sesong.

Programmet var uformelt med det enkle mål at vi ville samle de som hadde vært med som nybegynnere /rekrutter i fjor og markere at vi er i gang igjen etter vinteren.De fleste avdisse driver med andre idretter og aktiviteter. Vi har derfor ikke hatt noe eget opplegggjennom vinteren.Det ble litt øvelser i kartforståelse og karthusk både ute og inne, bollespising og informasjon.

Høydepunktet for mange av dem var nok å få treffe Vetle og å få prøve orienteringsspill på data!Gøy å lære o-spill av Vetle.

TUSEN TAKK til Vetle som kom og inspirerte kommende o.løpere i Ullensaker!Det er tøft å "kjenne" en eliteløper/landslagsløper som han!

Nå fortsetter vi onsdag 2. mai med nybegynner-opplæring og trening for rekruttene ved Nordbytjernet. Håper å se riktig mange der!

Vi håper at det i år er enda flere som blir med på "åpne" løp utenfor Ullensaker og "Raumar-land"
O-løp er moro!

Lurer dere på noe, ta kontakt med styret!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.