Vetle har meldt overgang til IFK Gøteborg fra nyttår

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 16. Jan 2015

Publisert 2.desember 2011Hei alle Raumarløpere og Ullensakerløpere! Som de fleste av dere sikkert vet allerede, kommer jeg til å bytte klubb til IFK Göteborg til neste år. Jeg har hatt det veldig bra i Raumar, og vil takke alle som har hjulpet meg til å bli en bedre o-løper med gode treninger, samlinger, coaching på løp osv.Bildet er hentet fra IFK Gøteborgs hjemmeside.

Jeg har løpt for Raumar siden klubben ble dannet på midten av 90-tallet, og kan se tilbake på mange fine minner. Det jeg kanskje husker best fra det siste året er å kunne løpe ut ensam i tet på siste etappe på 15-stafetten, og den gode følelsen jeg hadde hele veien helt inn i mål, der jeg visste vi kom til å vinne hvis jeg bare orienterte sikkert. Utrolig gøy å vinne for andre året på rad, så jeg håper dere tar trippelen neste år!

Ellers så håper jeg alle fortsetter å trene bra og at dere fortsetter fremgangen på Tio og Jukola de neste årene. Ingenting ville vært morsommere enn å ligge i tet sammen med Raumar gjennom natta 5.-6. mai neste år.

Det som er fint med å bytte til en utenlandsk klubb, er at jeg kan fortsette å løpe for Raumar på NM. Så det blir en del løp i Raumardrakta de neste årene også, og jeg gleder meg spesielt til å vinne NM-stafetten på "hjemmebane" i Maridalen neste år!

Vetle Ruud Bråten

Les mer om Vetles overgang på sidene til IFK Gøteborg, Raumar eller på Vetles hjemmesideKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.