GØY MED O-SKOLE PÅ BORGEN

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 27. Jan 2015

Publisert 3.juli 2010Onsdag 23. og torsdag 24.juni arrangerte Ullensaker o-lag o-skole på Borgen på dagtid. 13 ivrige orienteringsrekrutter brukte de første dagene av skoleferien til skole i Ullensaker o-lags regi. Det ble noen fine "skoledager" med varierte orienteringsaktiviteter, og alle både rekrutter, instruktører og støtteapparatet forøvrig var fornøyde.

Vi hadde kunngjort o-skolen gjennom brosjyrer som var delt ut til alle 5.6. og 7.klassingene i kommunen. Det ble også markedsført gjennom nybegynneropplæringa vi har hatt i mai. I tillegg har vi hatt en notis på hjemmesida vår.

Været var helt på vår side med mye sol og noen lette skyer.

Det kom 13 deltaker i alderen 8-13 år. Noen av disse var nye og noen hadde gått på kurskveldene våre.Som instruktører/ hjelpere stilte de ungdommene våre opp som hadde mulighet. Dette var populært hos deltakerne.

Begge dager var vi først gjennom løyper i skogen på ca 2,5-3km. Med bra bemanning kunne 2-3 gå sammen med en instruktør og de fikk gode råd undervegs. Noen var raske og noen gjorde sakene grundigere!

På klubbhuset til Borgen gjorde Marianne og Ingeborg i stand til felles, hyggelig bespisning til vi kom tilbake. Litt stille ved bordet første dagen, men det var litt mer prat i gjengen på dag 2.2. økt la vi til uteområdet ved klubbhuset. Med en stor fotballbane og håndballbane , var det nok av plass til aktivitet. Vi gjennomførte karttegnstafett, pusle sammen kart, karthusk, Belgisk O og det mest populære: stemplingsrunde. Tirsdag gikk stemplingsrunden i kratt og bakker med en siste post oppe på en grushaug. Onsdag ble det koblet inn en hinderløype. Her gikk det unna!"Mini-timern" gikk varm! Varme og svette var også deltakerne!

Et annet høydepunkt var O.S.M.I.Å.K.V.O.S! ( O-skole-mesterskap i å kaste våt o-sko) Her ble det kastet med klissvåte o-sko og noen kom skikkelig langt,-og noen kom ikke fullt så langt……. Men innsatset var på topp!

Vi summerer dette opp til å ha vært 2 vellykkede dager. Ungene ga gode tilbakemeldinger, ungdommene koste seg i jobben og vi voksne hadde det også kjekt med kremen av unger/ungdom! Dette vil vi gjenta!

Tusen takk til "kokkene" Marianne og Ingeborg!

Tusen takk til instruktørene: Lars, Tiril, Synnøve, Turid, Vetle, Eirik.

Og tusen takk til deltakerne: Andreas, Gard, Anna, Maria, Fredrik V, Stine, Ylva, Fredrik L, Alexandra, Tom Eivind, Ole Gunnar, Elin, Siri.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til videre aktivitet!Følg med på planen …. Og vi sees i hvertfall onsdag 18.august kl. 18.30 ved Skogmo skole. Da starter vi med høstens aktiviteter. Før det er det sommerkarusell hver torsdag i hele juli. Ha en god sommer!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.