NM-bronse i ski-o til Anne

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 29. Jan 2008

Første gang publisert 29.januar 2008

I årets NM i skiorientering ved Gåsbu klarte Anne søndag 27.januar å kapre en bronsemedalje i D17-20 etter et godt gjennomført løp. Vetle ble nr.8 og Eirik nr.13 i tilsvarende gutteklasse. Tiril vant klasse D11-12, Turid ble nr.2 i D15-16 og Sondre nr.3 i H15-16.

Anne reiste til Vang i den troen at helgas to løp var de to siste uttaksløpene til junior-VM i ski-o, og at hun med to gode løp ville ha en mulighet til å kvalifisere seg. Etter det gode løpet på lørdag, øynet hun derfor et lite håp om å kunne klare det. Lørdag kveld fikk hun så vite at lørdagens løp var det siste uttaksløpet, og at sesongens første løp, der hun ikke hadde vært med, telte med. På tross av denne nedturen gjorde hun et strålende løp på søndag, og kunne klatre opp på pallens tredje trinn.

I gutteklassen gikk ikke Vetle like sterkt som på lørdag, men fikk likevel en grei 8.plass. Eirik lyktes ikke like godt, og måtte ta til takke med en 13.plass.