Gode Gromløp av Tiril og Sondre

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 16. Mai 2009

Første gang publisert 16.mai 2009

Det tradisjonsrike Gromløpet ble arrangert fra badedammen på Grorud lørdag 16.mai. Sondre løp et godt løp, ble nr.6 og er fortsatt aktuell for Unionsmatchen etter to uttaksløp. Tiril løp inn til en god 4.plass i D11-12. Vetle vant en litt tynt besatt H19-20.

Med klaff i det siste uttaksløpet til Unionsmatchen kan det bli tatt ut tre raumarløpere fra H15-16. Det blir spennende å følge Håvard Haga, Magne Haga og Sondre neste søndag. Sondre ligger nok mest utsatt til av de tre, og må gå rett i postene i Knut Valstads minneløp. Like bra ser det ikke ut i D15-16 der Synnøve ble nr.18, men både Line Marie Haugen og Mari Vegheim fra Gjerdrum har muligheter, med klaff om en drøy uke.

Sjur var tilbake i o-løypa etter en skadeperiode. Han valgte å løpe i H17AK, og løp inn til en grei 3.plass der. Bra å se at det har begynt å fungere igjen.

For Vetle var det siste konkurranse før de viktige NOM-utaksløpene som starter Kristi Himmelfartsdag. Selv om han ikke overbeviste i dette løpet, var det fint å ta med seg en seier før den siste finpussen av formen skal gjennomføres.