JEC-sprint - seks norske medaljer - Anders nr.19

Postet av Ullensaker Orienteringslag den 5. Jan 2015

Publisert 7.oktober 2012

JEC - Junior Europeen Cup ble innledet med sprint i den sveitsiske byen St.Moritz fredag 5.oktober. Det ble tredobbelt til Norge i M18, mens det ble sølvmedaljer i alle de andre tre klassene. Totalt ble det seks medaljer til Norge. Anders måtte se seg slått med to minutter av vinneren Eric Börjeskog, og endte på 19.plass.

Anders holdt ikke helt løpsfarten til de beste, men løp sikkert og godt fram til niende post. Mot den tiende gjorde han en liten veivalgsfeil, og til trettende post ble det en liten bom. Totalt holdt dette altså til 19.plass. Håkon Westergaard vant sølvmedalje i klassen, M20.

I M18 ble det dødt løp mellom Sigur Heggedal og Trond E.M.Pedersli som fikk stå på pallens øverst trinn. Borger Melsom sikret en helnorsk pall med sin 3.plass. Dagens mest suverene ble Tove Alexandersson som vant eldste dameklasse med nesten to minutter foran Norges Marte Narum.